|
Zodiac Bot arıyorum yada sandal |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2009 Saat 15:26 |
|
Arkadaşlar biraz garip olacak burada ama bulamıyorum istediğim gibi acaba aranızda zodiac bot yada sandal kullanan var mı? ve satmayı düşünüyormu? Yada amatör balık ile uğraşan var mı? bilgi alışverişi yapabileceğim? |
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
para çok nereye saçayım diyor Hakan beyler kısaca
emrah bilir sen sor ona |
||
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
|
Yok anlamaz o yaaaa Vall almazsak para saçıyoruz Gökhan ım, haftasonları Beykoz' a sabah 04:00 de gidiyoruz öğlen 12:00 gibi çıkıyoruz yani 8 saat, kiralık sandalın saat ücreti 5 tl buda; 5 x 8 = 40 ayda 3 sefer gitsek 3 x 40 = 120 TL
ki ben ayda 120 tl verdikten sonra sürat teknesi alırım tabir-i caizse...
|
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tekneyle ugrasmıyorum cok para o yzden hakan bey arge muduru oldugu ıcın yanı o yuzden bulda cıkalım acılalım gezelım :D:D |
||
HakanGokdemir
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
|
Ne müdürü leen Yönetim kurulu başkanıyım
|
||
Hakan GÖKDEMİR
||
Doktor
2. Vites DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hayırdır kardeş, Yunan adalarına operasyon ya da çıkartma mı var? Zodiac bot falan :)
|
||
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
||
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
|
yazlıkta vardı bizim 3 mt.lik. bot.. bol bol bindim :).. pek keyifli oluyor yaw. zamanında 200 tl. ye falan almışıdım. |
||
HakanGokdemir
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
|
Zodiac tipimi Haşim yoksa normal bot mu?
|
||
Hakan GÖKDEMİR
||
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
|
Normal bot hakan. motor takma yeri yok yani.. motor takarsan işletmen gerekiyor devlet babaya.. Faturasızlar için aralık ayına kadar son haberin olsun. Ondan sonra fatura vergi falan filan giriyor. Bizde bizim dayıya arıyoruz. bi tane bulduk tekne 9 mt. lik 70 hp. motoru var. 5000 tl falan istiyor adam.
|
||
HakanGokdemir
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
|
Evet doğru söylüyorsun Haşim bende bir tane buldum ve faturasızdı alayım diyordum ama satmış adam bugün biz karar verene kadar 3,80 di boyu 15 hp lik bir de motor kıçına offff be uçardık valla...
Ama şimdi Bütçeye göre bir tane var oda 2,5 mt ona max. 5 hp lik takabiliyoruz motor
4 mt üzeri bot hatta denize küvet düşsün o bile işletmen gerekiyormuş, motorda da 15 hp üzeri ehliyet ve MTV türü bazı evraklar istiyorlar... Düzenleyen HakanGokdemir - 11 Ağustos 2009 Saat 17:37 |
||
Hakan GÖKDEMİR
||
İsmailAteş
1. Vites 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
|
|
10-11 metrelik var isterseniz de o kadar ufağı yok malesef ama sorarım çıkarsa burdan yazarım
|
||
Her Yiğidin Gönlünde Bir Aslan Yatar..
|
||
HakanGokdemir
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
|
İsmail teşekkürler ilgine, 11 mt yi kürekle yürütemeyiz motorda oldukça beygirli olması lazım aşar bizi... |
||
Hakan GÖKDEMİR
||
İsmailAteş
1. Vites 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
|
|
Rica ederim dediğim gibi düşerse haber ederim..
|
||
|
||
HakanGokdemir
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
|
İsmail düşerse dediğin bu işlerle mi uğraşıyorsun?
|
||
Hakan GÖKDEMİR
||
İsmailAteş
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
|
|
Hayır uğraştığımdan değil de maltepe sahilde arkadaşım liman işletiyor.Ordan çıkabiliyor.Onun için düşerse diyorum
|
||
|
||
HakanGokdemir
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
|
Tamam İsmail, bu arada yakınım ben Maltepe ye, Pendikteyim...
|
||
Hakan GÖKDEMİR
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yaa arkadas baka ıcın gucun yokmu yaa ne bou ne yatı yaa kafan mı guzel babam gıbısn yaa bagla bahceyle urasıo sende botlarla gelmısısn 50 yasına ne botu bu yastan sonra delı etme benı emeklı ol evınde yengemle otur cocuk buyut
|
||
HakanGokdemir
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
|
Valla bahçe işine bende meraklyım Emrah ama apartmanda mümkün olmuyor bir ara balkonun birisini komple toprak ile doldurayım dedim ama çekmez diye cesaret edemedim
Babanla tanıştırsana beni iyi anlaşırız biz onunla
|
||
Hakan GÖKDEMİR
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tanıştın ya zaten ıhtıyar
|
||
HakanGokdemir
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
|
Ayak üstü oldu o ama daha etkin bir tanışma olabilir
|
||
Hakan GÖKDEMİR
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |