Merhabalar; Benim araç 2003 307 xt otamatik. Araç marşı basmadı akü takviye yaptık marş basıyor araç çalışmıyor. Özel servise götürdüm bilgisayara bağladık araç arıza vermiyor. İçerdeki anahtar düğmesi ışığı çok seri şekilde yanıp sönüyor. Yanlız benim uzaktan kumanda anahtarım arıza nedeniyle çalışmıyor, bu zamana kadar normal anahtar ile çalıştırıyordum. Servisi aradım beyin sıfırlamış anahtarı okumuyormuş gelip beyini bilgisayara bağlanıp yeni uzaktan kumanda anahtar siparişi yapılacağını söylediler. Herhangi bir anahtarcıyı aradım beyin değişip anahtarda ona göre okutulcağını söylediler ve yaklaşık 1.000 tl civarında masraf olduğunu söylüyorlar. Bi akü değişimi bu kadar masraflımı bunu anlayamadım veya her bir elektrik kesintisinde servisemi gidecek bu araç. Aracım 18 bin tl. lik araç akü kesintisinde bin tl. üzeri masraf. beyinde devamlı elektrik kesintisine karşı pil falan filan yokmu? Arkadaşım akücü, bir peugeotun aküsünü değiştirdik diyor, bi daha araç çalışmadı servis çağırmışlar olmaz böyle bir şey.
Düzenleyen mesutakin - 10 Ağustos 2009 Saat 12:57