![]() |
|
Benzin Zammına Protesto |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2009 Saat 17:32 |
Bir arkadaşımın mailine gelen duyuruyu sizinle paylaşmak istedim...
BENZİN FİYATLARI
ALINTIDIR...... |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
Rfk ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu konuda ben sonuna kadar destek verebilirim!!ötv düşürdük diye milletin gözlerini boyadılar ceplerini dolduramadılar aç kaldılar şimdide zam üzerine zam her şeye..son baharda herkes hazırlıklı olsun çok büyük zamlar işsizlikler bekliyor bizi
|
|
Aşıksan vur saza,şöförsen bas gaza :)
|
|
![]() |
|
BurçUMUL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
Hakan Bey ;
Önerinize sonuna kadar katılıyor ve hemen uygulamaya geçiyorum . Tebrik ederim ...
|
|
![]() |
|
BurçUMUL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
Herkesin bu konuda duyarlı olmasını rica ederim ....
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
tamam. bıraktım BP yi.
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende yarın LPG taktırarak protesto yapıyorum benzin zamlarını =)
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Hadi hayırlısı bende Totalden alıyordum bırakıyorum, bugünden itibaren...
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
OPET en iyisidir bence kaliteli hizmet ve temiz ortam . Total i bırakıp opet e geçtim bile ...
|
|
![]() |
|
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Ben bugüne kadar Opet dışında bir yerden almıyordum zaten, almamaya da devam ederek bu sömürgeci zihniyeti kendi çapımda da olas protesto etmeye varım...
|
|
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
|
![]() |
|
Nightmares ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nightmares
ben zaten kendi savaşımı veryorum. haftadır yatıyor araç garajda.arada bir marş yapıyorum sadece :) benzinide zaten opetten alıyorum :) en büyük savaçı benim :P
|
|
![]() |
|
okanurun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2009 Konum: Kartal/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
araç alındığından beri opet haricinde 1 kez bp 1 kez'de total'den en fazla 2-3 kezde shell'den benzin aldım.
devamlı opet'den alıyorum. hem istasyonlar temiz. hem kalitelii, marka duruyor. hemde Türk firmasi sonuçta.. (benim bildiğim kadarıyla) Mehmetçik vakfı ile vs. çalışmalarıda var. |
|
2009 Pug 308 - 1.6 120 hp..
2008 Toyota Land Cruiser - Prado |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
her teme cıktıgım da bende mehmetcık vakfından alırım mazotu
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
oh be kurtuldum artık şu benzin zam haberlerinde krize girmekten 08.08.2009 tarihi itibari ile LPG power a geçmiş bulunmaktayım =)
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Hayırlı olsun Harun...
|
|
Hakan GÖKDEMİR
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
sağolasın abi =)
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Şu an içim az da olsa daha rahat . Hiç olmassa ufak bir organizasyonla bir tepki ortamı oluştu ve eyleme geçti . Umarım bu dalga dahada büyür ve ses getirir . Herkezin bu konuda daha da isteki ve devamlı olmasını dilerim . Teşekkürler . |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Arkadaşlar bu yukarıdaki yazıyı mail olarak çevrenize iletebilirsiniz, bana da sevdiğim değer verdiğim bir dostumdan mail geldi. Ancak siz altına ek not düşmeyi unutmayınız "PeugeotTurkey olarak biz tam destek veriyoruz bu uygulamaya" diye... |
|
Hakan GÖKDEMİR
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
shell kadar güzel de mazot yapan yok ki!!!! bi kere yukarıda yazılanlara tamamiyle katılmıyorum. fiyatları DİKKATİNİZİ ÇEKERSE HÜKÜMET ARTTIRIYOR AKARYAKIT ŞİRKETLER DEĞİL!!!!. bi tepki gösterceksen hükümete göstermeliyiz. bi kısım insanların oylarını toplamak için yapılan dengesiz harcamalar sonucu oluşn bütçe açığını kapatmak için devletin ÖTV ye yaptığı zam bu benzin zamlar. istersen buralardan al istersen alma petrol tavan fiyatlarını bu istasyonlar belirlemiyor....
|
|
![]() |
|
Malesef doğru . Petrol fiyatlarını hükümet belirliyor ve aldığın benzinin %67 si vergi . Yani 100 tl benzin alıyorsun 33 tl si benzin 67 tl si devlete . İnanılmaz bir vergi ancak gık diyen yok tabi . Merak ediyorum ne zaman tepki vereceğiz ...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |