|
benzin göstergesi problemi çözüldü..:) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
fatih1903
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2009 Saat 08:43 |
merhaba arkadaşlar 1 ay kadar oldu forma giremiyorum malum ewlendim belki hatırlarsınız benim benzin göstergem çalışmıyordu ( araç 307 xr 2003 ) bu 1 ay içinde bakıma gitti ve aracı bilgisayara bağladık bide ne görelim daha önce araca 307 hdı programı yüklenmiş araç benzinli olduğu içinde gösterge çalışmıyomuş format attık ve benzinli programı yükledik tıkır tıkır çalışmaya başladı başınıza böle bişey gelirse yabancı kalmayaın iyi forumlar:))
|
|
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Geçmiş olsun peki bu hatayı yapan kim hesap sormayacakmısın?
Bu arada Allah bir yastıkta kocatsın...
Konvoya yapardık haberimiz olsaydı
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
fatih1903
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
|
ben aracı aldığımda öleydi yani benden önceki sahibinin servisinin hatası nasıl bi hataysa anlamadım yani düğüne gelince teşekkür ederim hakan eywallah benzine yine zam geldi kimseyi konvoyla yormiyim dedim :))))
|
|
ErkanKurnaz
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
|
hayırlı uğurlu olsun kardeşim Allah bir yastıkta kocatsın |
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
geçmiş olsun.. çok ilginç bir durum.. nasıl başarmışlar bu işi acaba :) :)
|
|
fatih1903
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
|
teşekkür ederim darısı başınıza evlenmeyenlerin tabi .) haşim anlayamadım geçmiş olsun düğün için mi? araç içinmiydi? :))))))) walla bilmiyorum ki hani bu nasıl yapılır bi insanın aptal olması lazım ve nitekim yapmışlar :)) |
|
ErkanKurnaz
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
|
yok babacım ben atlattım onu
|
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |