![]() |
|
307 orjinal cd çalar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
BurakGÖNÜLAL ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Kasım - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 23:11 |
bu orjı cd calar orjınal cd den baska calmıyor cekme trck lara banamısın calmam diyor hatırlayamadıgım bı arkadasım temızlemek lazım felan dıyodu temızleme bı ıse yararmı yok sa teyıbın ozellıgı bumu korsana karsımı :)
|
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
BrC lpG Full olsun ! Benim olsun ! Fransız Horozu... |
|
![]() |
|
uc9096 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2008 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
istersen ulaşabilirsin 532 697 20 87
|
|
! 34 Uc9096 !
|
|
![]() |
|
uc9096 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2008 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
Gel satayım sana. Orijin changer yok ama. direk tek cd li olanlarından 250 tl..
|
|
! 34 Uc9096 !
|
|
![]() |
|
İBRAHİM ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
HAKLISIN SADECE ORJINAL CD OKUYOR MP3 CALMIYOR O YÜZDEN ZATEN ALTERNATIFLER ARIYORUZ İŞİMİZİ GORECEK BİŞEY OLSA ORJINALLIYI BOZULMASIN DIYE TAMİR ETTIRİRİZ AMA MASRAFI COK YAPTIRMAYA GEREK YOK
SIZE SORDUGUM SORUYU COK KIŞİYE SORDOM ALDIGIM CEVAPLAR OLUMSUZ YÖNDE SAYGILAR |
|
307 1.4 HDI
|
|
![]() |
|
BurçUMUL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
Bu soruların hepsini 1 ay önce bende sordum ve forumdan aldığım cevaplara göre kumanda kolunu kulllanbileceğin başka bir marka malasef yok , alabilirliği var ancak uğraş , ustalık ve para gerektiriyor . Orijinalini bende bozmak istemiyordum bende orijinal meraklısıyım ancak , servise gidipte 5 para etmeyen bir cd calara 300 tl vermek istemedim .
Benim arabamda tekli cd çalar vardı . Onu Lg ile değiştirdim . Kolay gelsin ...
|
|
Forever young by my gti
|
|
![]() |
|
İBRAHİM ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Sadece cd cehanger mı deyıştırdın yoksa teyp deyıştirdin ASLINDA PETNER İN CD CALARI VAR TAKTIM MÜZİK CALARKEN SUREKLI PİP PİP DIYE SES CIKIYO
OLJİNALI BOZMAMAK İSTIYORUM VE DEREKSIYONUN ALTIDAKI KOLU KULLANIYORUM İPTAL ETMEK İSTEMİYORUM ACABA GÖYÜSTEKI EKRANI VE KUMANDA KOLUNU CALIŞTIRACAK BAŞKA MARKALR VARMIDIR |
|
307 1.4 HDI
|
|
![]() |
|
BurçUMUL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
Benzer sorun dende de oldu clarion servisi 100 tl istedi onarım için . Bende Lg marka cd mp3 calar la orijinalini değiştirdim . Hem daha kaliteili ses alıyorum hemde mp3 dinleyebiliyorum .
|
|
Forever young by my gti
|
|
![]() |
|
anlaşildı sızde aynı şeyi söyluyorsunuz masrafı şu an cok fazla benim icın teşekkur ederım
|
|
307 1.4 HDI
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar bendede 5li cd calar var gecen hafta bozuldu sevrısıne gıttım 130 ytl masrafı varmış icindekı dişliler komple deyışmesı gerekiyormuş ama ustanın söylediyi pek inandırıcı gelmdi cd caların duymesine basınca sadece ışıkları yanıp kısa surede sönuyor calışmıyor yardımcı olurmusunuz
saygılar |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Teşekkürler araştırmaya devam ediyorum daha bulamadım aklıma yatan olmadı bulur isem sizinle tekrardan temasa geçecegim yanlış bir iş yaptırmıyım saygılarımla...
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
haşim abinin dediği gibi eski kasa 307 aracınız bır adet kaset çalar bir adet 5 li cd changer alıp yetkili servise veya herhangi bir elektronik işi yapan ve elınde peugeot planet test cihazı bulunan bir arkadaş gidiceksınız şaşi nonuzu tanıtıcak bunları takıp montaj yapınca teybınız yıne çalar fakat sureklı ikaz verir dıt dıt dıye |
|
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
3 serisi ünitelere bakacaksınız. RD3 veya RB3.. Ayrıca yeni üniteler direk aracınızda çalışmaz yetkili servise gidip üniteleri BSI ya tanıttırmanız gerekli.
|
|
![]() |
|
Bana komple gerekli arkadaşım tek tek alırsam toparlıyamam saygılarımla teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
pug307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
benim aracım 2004 model 5 li cd çalar kısmı haric sadece teyp i satabilirim.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
ben dedim ya bu sorunu çözerse efe kardeşim çözer benim zeki bilgili kardeşim:):):):)
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
avatar resmınıze bakılırsa aracınız yeni kasa sanırım yeni kasaları çoğunluğunda tekli cd çalar bulunuyor ve elektronik kumanda sistemi eski kasaya göre çok farklı resımde örnek gösterdıgınız satılık olan CD Changerları aracınıza takamazsınız taksanızda sonuc alamazsın aracınızın orjınal cd çaları Eğer Araç 2005 model üzeri ise elimde mevcut ve 300 tl fiyatı var
|
|
|
|
![]() |
|
Darkside ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2009 Konum: Florya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
Yeni kasa gibi duruyor ama Fransız bu, ne yaptığı ne yapacağı belli olmaz...
|
|
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
aracın eski kasa mı yeni kasa mı?
fark ediyor çünkü buna dikkat et alırken.
eski kasanınkini yeni kasaya ya da yeni kasanınkini eski kasaya takamazsın.
takarsın da çalışmaz.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |