|
106 GTI'ı 15 Kg. Hafifletmek için Bir Seçenek |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2009 Saat 10:10 |
106 GTI'ı 15 Kg. Hafifletmek için Bir Seçenek
|
|
deniz_206
3. Vites 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
ya haşim baba lastik patlarsa yolda napıcaz:):):):)
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
|
|
EMRE
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ya yarılırsa köpük iş görmez
|
|
hasimayaz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
206 RC lerde yedek lastik yok. Tüp köpükle geliyor orjinalinde
|
|
hasimayaz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
arka koltuklarıda sökeceksin onun yerine rollcage, klima ve torpidoyuda söktünmü :).. tamadır bu iş :)
|
|
TOLGA
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
400m de kaç saniye fark eder acaba?
|
|
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
|
haruncoskun
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
stock arabada mikrosaniyeleri değiştirir sadece ama yüklü arabada büyük bi yola katedersiniz stepneyi sökerek =)
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
|
|
master
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yanlız arabanın sahibi neredeymiş bu araba bu kadar paslanana kadar yahu ..
ince ayrıntılara takılıyorum hep yahu :D |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yedek lastiği çıkaracağıma 15kg veririm. :)
|
|
marasov
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2010 Konum: öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardeş yakıtta ne kadar fark eder bilen varsa söylese birde şehir içi olur kabul
şehir dışı yanımıza almak lazım katılıyorum |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aslında çok mantıklı hem lastik bitiyor orda durduğu yerde lastik patlarsa napacaz diyen arkadşlarda arayın kaskonun yol yardımını kaskon yoksa trafik sigortasına 10 tl daha ver yol yardımlı yaptır okadar para veriyoruz gelip değiştirsinler yada tamir etsinler
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
haşim usta bu arakadaş arabasının o paslı kısımlarına wd40 sıksa fena olmaz mı paslar aksa gitse bilmiyorum bi sakıncası varmı ama benim arabada olsa öyle yapardım bi sakıncası olur mu acep
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaslar oncelıkle cakmaktan calısan kucuk pompa tasımanız bence daha faydalı olur. sısırır sısırır devam edersınız :)) bende pompa tasıyorum. ayrıca sısırme tupude var yanı ama hıc kullanmadım. 1 kere lazım oldugunda da pompayı kullandım sısırıp lastıkcıye gıttım...
cın ısı falan demeyın benım zamanında bımden 10tl ye aldıgım pompa cok guzel ıs goruyor. kendım ıcın bır kere kullandım ama 3-4 kez baskalarının lastıgını sısırdım...
|
|
C!N
1. Vites 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
O pompayı arkadaşımın stepnesini şişirmek istediğim sırada, ilk kez kullandığım anda direkt yanık kokularına maruz kalaraktan kendilerini çöpe atmak zorunda kalmıştım...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
:))) valla ne dıyeyım ya senın sansın ya benım sansımmm :))) varmı daha otesı :)))
|
|
phaselispa
1. Vites 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
|
tuttum abi bu yöntemi :D
|
|
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
|
3rkans
2. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ne yapalım çıkartalımmı şimdi stepnelerı :))rc egzoz takmayı düşünuyordum stepne denk gelio zaten o kısıma en iyisi söküp atmak :))
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sok koy kenara yaa. benım gıbı bır pompa bır tup al bak keyfıne...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
HAŞİME BAK YA ORTAYA BİŞEY ATTI YARIN KİMSEDE STEPNE KALMIYCAK BÜTÜN PEJOLAR YOLDAAA :))
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |