![]() |
|
Sitemizi Nasıl Buluyorsunuz ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2009 Saat 21:22 |
Evet arkadaslar sızın de goruslerınızı alalım .. eksıklerımzı varsa tamamlıyalım .. sız degerlı uyelerımzı sıtemızı nasıl buluyor ?
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Daha İyi Olabilir..
her zaman için daha iyisini yapmak için çalışacağız..
|
|
![]() |
|
H@K@N_206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı H@K@N_206
benim siteden yana bi sorunum yok gayet güzel ve hoş bi ortamımız war...
|
|
TAKLİTLERİMDEN SAKININ H@K@N_206
|
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
En kaliteli en güzel , ve en güzeli ise bu sitede herkes az çok demeden bildiklerini herkesle paylaşıyo buda demektirki site kaliteli en önemlisi ise bu siteye takılanların hepsi kaliteli insanlardır. İçimden geleni yazdım sıradaki devamını getirsin |
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
sıcak ve samimi bir ortamımız var. sorunlarımızı bildiklerimizi paylaşmamız çok güzel.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
perfect.
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
siteye kötü diyeni asarım bak.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
güzel dusunculerınızn ıcın tesekkur ederız herkeze. |
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
ISO 9001 nci olarak, sürekli iyileştirme diyorum, şuan iyi değil süperiz ama yinede her zaman daha iyiye doğru inşallah...
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Daha iyi olucaz dünyada marka siteleri arasında 1. olacağız projelerimiz bitince.
Rakibimiz yok. Kendimizle yarışıyoruz. |
|
![]() |
|
simsiyah ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
ıyı bır durmda olduğumuz kesin yanlız biraz daha reklam yapmamız gerekıyor sanırım uye sayımızı arttırmalıyız, dıye duşunuyorum...
|
|
![]() |
|
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
kesinlikle çok iyi hem bilgi anlamında hemde sohbet ortamı anlamında.ama ben site hiç bişey yapamıyorum ona ayar oluyorum. ne yapayım bir garip özel eğitim uzmanıyım sadece:((
Düzenleyen ekurnaz - 14 Temmuz 2009 Saat 20:01 |
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
![]() |
|
abıcım sıtemızde aktıf olmanız fırsat buldukca bulusmalarımıza gelmenız yeterlıdır bızım ıcın ![]() |
|
![]() |
|
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
iyi niyetin için teşekkür ederim kardeşim. ama yine de bilginiz olsun; engelliler eğitimi,üstün zeka ve üstün yeteneklilerin eğitimi, psikoloji ve doruk performans bilimi hakkında yardımcı olabilirim. eee malum işim bu:)) |
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |