![]() |
|
Başımızdan geçen bi olay :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
zekiaslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zekiaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2009 Saat 13:17 |
|
Bigün 2 kardes ve ben kavaklık parkı diye bı yere gıttık kızlar felan sonra elımıze cekırdıklerı aldık başladık çitlemeye, önümüzden elinde süs köpekli bi kız 1 oldu 2 oldu geçip geçip bakıyor sonra benım arkadas abisine dedıkı abı bak o kız bi daha gecerse ne yapıcam dedı bende abısıyle bırlıkte -olm karışma mıllet zaten bıze bakıyor tip tip şans ya kız bı daha gecerken bızım arkadas atladı ordan Arkadaş-AAA abi maymun'a baaak
Kız-O maymun değil bi kere
Arkadaş- AAA abi maymun konuştu. :D
Kız-allah belanızı versın salak lar gerizekalılar vs. die kufuru yedık sonra uzaklastık :D
|
||
Atam izindeyiz aşırı hız peşindeyiz 206 RC içindeyiz yanlayarak öle'ceğiz :)
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ahaha :D:D tam fıkralıkmıs ama ahaha :D
|
||
![]() |
||
zekiaslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zekiaslan
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
gercekten oyle ama kızı gor vary kıp kırmızı oldu kufur edıyor park takı herkez bıze bakıyor :D
|
||
|
||
![]() |
||
H@K@N_206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı H@K@N_206
|
![]() |
||
TAKLİTLERİMDEN SAKININ H@K@N_206
|
||
![]() |
||
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
|
İyi kafa göz dalmamışta yırtmıssın
|
||
![]() |
||
SelmanBeber ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
|
bu olayı sadece yaşayan sen değilsin :D
ben lisedeyken çok azılı ve tehlikeli bir ekibimiz vardı ekipteki herkez bu olayı farklı yerlerde ve zamanlarda yapıyordu :)))
ama biz daha çok kalabalık içinde yürürken ansızın bağırıp yukardan bişey düşüyormuş hissiyatı verip panik yaratıyorduk malüm o kalabalık kaldırımdaki herkes çil yawrusu gibi :))))
![]() |
||
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
||
![]() |
||
H@K@N_206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı H@K@N_206
|
![]() |
||
TAKLİTLERİMDEN SAKININ H@K@N_206
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zekiaslan
|
kazasız belasız atlattıysan bızım gıbı hakaret ısıtmedıysen ne mutlu :D |
||
|
||
![]() |
||
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
|
Bizimde benzer bir laf atma hikayemiz vardır liseden. Yeşil elbise giymiş bir kıza arkadaşlarımdan birisi "Yeşilliye bayılırım" dedi, kız hemen yapıştırdı "Babana söyle çayıra bağlasın". 13-14 sene geçti aradan, o zaman da çok gülmüştük, hala da gülüyorum.. |
||
En iyisi senin olandır
|
||
![]() |
||
ilkay325i ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2009 Konum: İstanblue Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ilkay325i
|
Biz Okuldayken Beden Dersinde Diğer Sınıfın Kızları Toplu Dolaşırdı Hep 8-10 Kız Hep Birlikte Takılırlardı Bizde Bankta Otururduk... Ve İçimizden Bir Arkadaş Bağırırdı.. - Off Olum Kırmızı Ayakkabılıda Çok Taş beee
-Bütün Kızlar Ayakkabılarına bakıyodu :D |
||
![]() |
||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
Bugün bi sitede okudum. Aynen yapıştırıyorum :)
“Yeşil benim içimi bir hoş ediyor.” diyerek laf atan şahsiyete, çantasından çıkardığı 50 kuruşu atıp “Bununla bir salatalık al, üzerine oturursun, için bir hoş olur!” diyen yeşil etekli kız, sizce de alkışı hak etmiyor mu? |
||
![]() |
||
SelmanBeber ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
|
MURAT KARDEŞİM BAKIYORUM SENDE İTİRAF.COM OKUYORSUN :)))
AMA BENCE GÜNÜN EN İYİ İTİRAFIYDI
HEHEHHEHHE |
||
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
||
![]() |
||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
Evet Selman bakarım hergün, güzel şamata itiraflar çıkınca iyi oluyor :)) |
||
![]() |
||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
|
benimde buna benzer muzipliklerim oldu seneler once aklima gelen bitaneside soyle
eski kiz arkadasimi ayrildiktan uzun bi zaman sonra karsilastik yanindaki kiz arkadasi bizim yaylada yapilan yillik guresleri izlemeye gelirdi konu acildi bende sordum artik gureslere gelmiyorsun "geldim hata gurestim gormedinmi" dedi alayli bi sekilde lafin altinda kalirmi musti yapistirdim " iyide bu yilki deve guresiydi" kiz morardiydi ![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |