![]() |
|
usta |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
atillahan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı atillahan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2009 Saat 14:41 |
arkadaslar kıbrısta elektirik ve cc araclardan anlıyan iiyibi usta bileniniz varmi...
|
|
![]() |
|
H@K@N_206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı H@K@N_206
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim sana bukonuda KKTC temsilcimiz Selman arkadaşımız yardımcı ola bilir...
|
|
TAKLİTLERİMDEN SAKININ H@K@N_206
|
|
![]() |
|
SelmanBeber ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
atillahan kerdeşim aracın tam olarak prblemi nedir.
ben lefkoşadayım dereboyunda istersen görüşelim.
ben fab.LTD gidiyorum tüm bakım ve parçalar için ama orası ana servisi olduğu için biraz pahalı.
Flash oto kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Kızılbaşta tütüncü var metin abi yapabileceği birşeyse bizden yardımı esirgemez.
elektrik
|
|
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
|
![]() |
|
atillahan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı atillahan
valla selman kardes arac 206 cc.ust panelin arka duzeneginden sesler gelio...heryerede goturemıyorum biliosun burayı..işcilik sıfır..saglam olanı bozup verıolar.faba gittim..daha once hıc sokmedik bi sokelım bakalım dediler:Dbende bırakmadim..olmadı turkıyede yaptırıyım dıyorum..bı ara goruselım tanısmıs oluruz hem...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |