![]() |
|
MOTORYAĞI DEĞİŞİMİ VE SEÇİMİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206 xr 2000 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 xr 2000
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2009 Saat 12:49 |
ARKADAŞLAR MOTOR YAĞI SEÇİMİNDE ÖNEMLİ BİR MARKA VAR MI ARAÇA GÖRE DEĞİŞİYOMU BENDE 206 XR 2000 MODEL VAR HANGİ YAĞI TERCİH ETMELİYİM.? SAYGILAR |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peugeot , Total öneriyor. ama ben Castrol Magnatec'in daha kaliteli olduğunu düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
![]() ![]() ![]() ![]() |
total
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
castrol magnetec öneririm
|
|
|
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Total
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ben total kulanıyorum memnunum
|
|
![]() |
|
master ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
+1 |
|
![]() |
|
EcHoLL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
selenia racing 2lt+2lt koydurdum ben biraz daha pahalıydı ama bu iyi dediler
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
magnatecden şaşma derim.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
elifmurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2009 Konum: BANDIRMA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifmurat
yağ değiştiröa işini dün hallettim ve castrol magnetec koydum. şimdiye kadarki arabalarımda hep magnetec kullandım ve hiç bir problem yaşamadım.
|
|
![]() |
|
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
peugeotlar fabrika çıkışı total-esso kullanıyor..hatta kaputu kaldırınca bu markaların stickerı görülebilir.ben esso aldım.bi sıkıntı yok..yağ değişimde motor silki öneriyolar.aklınızda olsun
|
|
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
|
![]() |
|
rocco86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
aracımın ikinci bakımını (30k) geçenlerde yaptırdım iki bakımdada castrol edge 5-40yağ kullandı servis gayet memnunum bi sıkıntı yok şimdilik...
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
10w 40 kullan arkadaşım castrol ben 5w 30 total kullanıyodum yazın özellikle ince geliyor yağ 10w 40 yaz kış rahatlıka kullanabilirsin
|
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
mobil süper s 10w 40 kullan mobil yağlar gayet kalitelidir.
mobil bu işte yılların kurdu castrol de iyi galiba hiç kullanmadım ama çok övüyorlar. sen bilirsin yine de
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
Kifanhom ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
hondam için eneos kullanıyorum
sanırım yeni aldığımız 206 xt için de aynı yapı kullanmaya devam edeceğim |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Castrol Benzinli için - 4 lt. - 57 TL. piyasa fiyatı var.
|
|
![]() |
|
Eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: İzmir - Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
castrol magnatec
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |