![]() |
|
Emniyete Gelen Telefonlar :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2009 Saat 22:33 |
Haber Merkezi'ne yapılan asılsız ihbarların yanısıra birbirinden ilginç aramaların bazıları şöyle:
* Cep telefonumu yeni aldım denemek için 155'i aradım sesim net geliyor mu? * Komşum tecavüz ediyor pardon haneme tecavüz ediyor. * Kar yağıyor bugün okullar tatil mi? * Bahçemdeki kiraz ağacına çocuklar çıkmış gelip indirin. * Torunum çok yaramazlık yapıyor onu korkutur musunuz? * Oğlumun matematik dersindeki problemini size söylesem çözebilir misiniz? * Komşumuzun köpeği çatıya çıkmış havlayıp duruyor onu çatıdan indirin. * Bir türlü aşık olamıyorum sizce ne yapmalıyım? * Dünya yuvarlakmıdır yoksa düz mü? Dünya yuvarlak ise doğudan kalkan uçak batı yönünde Amerika'ya neden gidiyor bunu açıklar mısınız? * Benim kızım liseyi bitirdi bilgisayar da biliyor ancak işsiz ona iş bulamayız mı? * Canım çok sıkıldı sizi aradım sohbet edebilir miyiz? * Torunum yeni konuşmaya başladı sesini dinleyin çok güzel konuşuyor |
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
şu beleş aranan telefonlara cevap verenlere ALLAH sabır versin =) 112 155 0800 vs.. |
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kar yağıyor bugün okullar tatil mi?
haha :D |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |