![]() |
|
ARAÇ PARFÜMÜ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
206 xr 2000 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 xr 2000
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2009 Saat 14:46 |
SİZCE EN İYİ KOKU VEREN ARAÇ PARFÜMÜ HANGİSİ ? EN UYGUN BURA YI BULDUM SORUYU YAZMAK İÇİ BİLMİYORUM DOĞRU YER Mİ?
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
![]() ![]() ![]() ![]() |
kavun kokusu bence ;)
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
abi bu arada nice yıllara
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
markaya fıyatına yogunluguna ve asansına gore degısıo ben en ucuzundan takıom hep :) agır olanlar daha uzun gıdıo kokusunuda hıssedıosun
|
|
![]() |
|
SelmanBeber ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
glayd kavun kokusu. abi arabanın içi manav gibi kokuyor. arabaya her binişimde canım rakı içmek istiyor :)
|
|
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet kavun kokusu ben kullanıyyorum 10 tl cok guzel
|
|
![]() |
|
Kadir 106 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kadir 106
kavun kokusu tabiki:D
|
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Glade kavun kokusu tercihimdir.
|
|
![]() |
|
foto olan varsa eklesin arkadaşlar glade nin fresh yasemin vanilya vs var ama kavun olanını bulamadım tşkr
|
|
![]() |
|
<buğra> ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
tansaşta bulabilirsin hatta kampanya var 2 tanesi 13 lira olmuş...
kavun çok kullanılıyor, çokta iyi kokuyor :) |
|
![]() |
|
kann87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
kavun eskıdı be artık :D:D
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
![]() |
|
tşkr buğra!
|
|
![]() |
|
master ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
arabaya dökülmüş, 1 aydır kavun kokusu çıkmadı. ama enfes bir koku :)
|
|
![]() |
|
Can Düzyatan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Düzyatan
Değişik koku alternatiflerini kendimiz de yaratabiliriz aslında
![]() - Arabada sigara içilmediği için kültablasına 1 paket toz vanilya döküyorum, araçtan inerken kapağı açık bırakıyorum.Ertesi gün yola çıktığımda kapağı kapatınca bile mis gibi kokuyor içerisi
![]() - Şu anda tam mevsimi olduğundan kokulu mandalinler evimizden eksik olmuyordur.Soyduğumuz mandalinlerin kabukları atmayıp, akşamdan paspasların üzerine bırakırsak yine ertesi gün misler gibi koku sağlar
![]() - Size garip ve komik gelebilir ama limon kokulu ERNET'ler inanılmaz hoş ve kalıcı bir koku veriyor araç içine
![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Can Düzyatan - 09 Aralık 2009 Saat 21:56 |
|
Can Düzyatan
1972 B rh + İzmir |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
yaa bu Can abi gerçekten pratik bi adammış. Herşeyden birşey yapıyor.
![]() |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
BurçUMUL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
Cok güzel öneriler . Yaratıcılık diye ben buna derim .
|
|
Forever young by my gti
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Ben almıştım fakat çok ağır kokmasından dolayı kullanamadım aracın için de eve çıkardım ordada hanım istemedi yine aynı sebepten...
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Can abi önerin ilginç geldi, özellikle vanilya kokusunu sevdiğimden dolayı dbu önerini deneyeceğim mutlaka...
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
abi bnm kültabağında bozuk paradan başka bişeye yer yok kumbaram orası benm :)
|
|
A3
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |