|
Haraket ettikten sonra kilitlenen kapılar |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
Darkside
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2009 Konum: Florya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2009 Saat 23:10 |
|
2003 model 307 sw'lerde haraket ettikten veya 10 km/h hıza ulaştıktan sonra tüm kapılar kilitlenebilir mi?
Bu özellik varsa, yazılımdan mı açılması gerekir yoksa bizlerin yapabileceği bir ayar var mı? |
||
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP
|
||
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bende 206 vardı aynısı oluyordu. bir vakit sonra kapılar kilitleniyordu.
307 ler için bilemem. Bazı alarmlarda bu özellik oluyor. Efe yardımcı olur birazdan
|
||
Darkside
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2009 Konum: Florya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sağol kardeş, biraz önce Haşim arkadaşın paylaşıma açtığı tüm araçların kullanım klavuzlarına bakarken gördüm. Aslında olması gerekir diye düşünüyorum.
Bu arada 607 yi inceledim de adamlar ne teknoloji koymuşlar aracın içine inanılır gibi değil. |
||
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP
|
||
individual
2. Vites 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
selam
bendeki 2005 model 307
bende o özellik var.
sanmıyorum ki parça fazlalığı olsun.
büyük ihtimal software işidir.
|
||
Darkside
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Parça denildiği zaman tüylerim ürperiyor.. !! Aslında klavuzda şöyle yazıyordu.. Kapı kilitleme düğmesine, kontak aksesuar konumundayken, 10 saniye basılı tutulduğunda, araç 10 km/h hıza ulaştığı zaman kapılar kendiliğinden kilitlenir. Denemekte fayda var.. |
||
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP
|
||
individual
2. Vites 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
|
biz 2004 modellerde de denedik
malesef olmadı
deadlocking active yazısı çıkar.
gerçi rt3 taktığımdan beri fransızca yazıyor.
sadece aksesuar değil de sürüş esnasında da bastığınızda devreye alır yada devreden çıkarırsınız.
fakat 10 sn değil de 3 sn.
|
||
Darkside
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Cevap için teşekkürler..
Anladığım kadarıyla bende de olmayacak o zaman. Olsun ben yinede yarın bir deneyeceğim.. |
||
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP
|
||
Darkside
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
RT3 taktığınden beri iletişim ekranı hep fransızca mı?
Üzerinde dil seçeneği yok mu? Çok ilginç Tamam türkçe olmasını beklemiyoruz ama en azından ingilizce seçeneğinin olması gerekir miş. |
||
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP
|
||
individual
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
|
bende birşey sorayım.
alarm varsı sizde.
alarm takıldığında süper kilitleme fonksiyonu da oldu mu?
yani kapılar kilitlendiğinde içeriden açılabiliniyor mu?
|
||
Darkside
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Evet süper kilitleme yaptığınızda içerden kapılar açılmıyor.
|
||
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP
|
||
individual
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
|
dil fransızca malesef.
ingilizce yapmak biraz zahmetli iş.
çünkü eski rt3 ü öldürdüm sanırım.
menüden ingilizce seçilip bitmiyor malesef.
konfigürasyon cd si stiyor.
ben versiyonu yüksek olsun diye 5,52 yi indirdim ama bendeki 5,40 dı.
arada bir sürü versiyon varmış.ve bu update biraz ağır geldi.
45 dakika bekledim ve sonunda vazgeçtim.
cd yi çıkardığımda ekranda sadece logo duruyordu.
Allahtan 2.rt3üm de elimde artık. ve taktırdım.
şimdi asla güncellemiyorum.
bıraktım fransızca kalsın.
yeni aldığımda son versiyonlardan birisi. 5,5
|
||
Darkside
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ama mutlaka bir update i olması gerekmez mi?
Madem ki cd ile yüklenebilir bir özelliği var, o zaman internetten güncel versiyonu ile istenilen dil paketinin de indirilebilmesi gerekir diye düşünüyorum. |
||
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP
|
||
individual
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
|
internetten indirdim zaten son versiyonu.
5.52 olan.
5.XX van rt3
6.XX can rt3
7.XX can rt4
indirdim de malesef hatalıydı sanırım.
yurt dışında eurovan2 gibi siteleri takip ederseniz bir sürü rt3 ü ölmüş kişi var.
bunlar bir şekilde garantiden ya da rt3 ile haşırneşir olan servislerden destek alarak düzeltebiliyor.
ama çoğu çöpe atıyor.
evet.inanması zor ama durum bu.
zaten çevremde de çoğu kişi inanmadı.
bir çaresi olmalı diyorlar.
:)
|
||
Darkside
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
http://www.eurovan2.com/forum/rt3-screenshots/3675-installing-rt3-download-update.html
Burada birisi download linkleri vermiş ama kayıtlı kullanıcı olmak gerekiyor Vay be iso dosyaları bile geziniyor ortalıklarda... Torrent olarak bulmakta mümkün (gibi) Düzenleyen Darkside - 12 Haziran 2009 Saat 00:31 |
||
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP
|
||
Murat
1. Vites 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
206 da göğüste bulunan kapı kilit butonuna 5 sn basılı tuttuğumda devreye giriyor. tekrar 5 sn bastığımda devreden çıkıyor.
307de de olabilir sanırım. |
||
individual
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
|
evet oradan indirdim zaten programı
buda update sonrası açtığımız konu.
|
||
Darkside
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Denediniz mi? yoksa öyle olduğunu bildiğiniz için mi yazdınız? |
||
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP
|
||
Darkside
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Anladım.. Zaten bir başkası da senin problemini yaşıyor muş. Amam bana çok saçma geliyor nasıl olurda recover edilemez.. |
||
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP
|
||
Murat
1. Vites 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Denedim evet. Hatta dün denedim. Bakım yapılırken aküyü çıkartmışlar ayarlar sıfırlanmış. 10 km ye gelince kitlemiyordu kapıları. bir kaç saniye basılı tuttum. ding diye bir ses geldi. daha sonra kitledi kapıları. deneyin isterseniz. bence bu şekilde olur. |
||
individual
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
|
2005 ve üstü modellerde 206 ya da 307 lerde standart olmalı.
2004 xt de yoktu
2005 xt de var ( kendi aracım.)
eğer 206 da da varsa onun modeli en az 2005 diye tahmin ediyorum.
2004 307 xt de olmayan bir donanım 2005 in altındaki 206 larda olmamalı.
zaten bende inanmamıştım.ama malesef böyle.
şu an kullandığım rt3 5.5.
elimde 5.31 mi ne onun orjinal update cd si var.
ama bendeki versiyon daha büyük olduğundan zaten kabul etmez.
onu kullanarak dil değiştiremem.
bu cd lerin sıfırı da ebayda 50 euroya satılıyor. hemen al fiyatı
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |