Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
CIHANGIR_DONMEZ
1. Vites
Durum: Aktif Değil
|
Konu: 50-160 km hızlanmalarımız tum 106 cılar buraya Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2009 Saat 23:02 |
106 cı arkadaslarımız 2 cı vıteste 50 km sabıt hızda 160 km hıza ne kadar surede cıkıyorsunuz herkes zaman tutar yada vıdeo cekıp sıtemıze koyarsa bırbırımıze fıkır vermıs araclarımız yuruyormu yoksa bır sorunmu var bır nebze fıkır verır herkes aracında extra ne gıbı ıslem oldugunu aracının modelını yazıp belırtırse ıyı olur
|
 |
peugeotefe
4. Vites
|
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2009 Saat 23:42 |
nasıl yanı ben analayamadım
|
PEUGEOT YEDEK PARÇA TAMİR BAKIM SERVİSİ
|
 |
Darkside
2. Vites
|
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2009 Saat 23:48 |
106 ım yok zaten olsa da böyle birşey yapmam ama merak ettiğim için sormak istedim. 2 nci viteste mi 160 km hıza çıkacaksınız? Haddim değil ama yapmayın böyle şeyler, sorunuzun cevabı ne kendi hayatınızdan ne de başkalarının hayatından daha önemli olamaz.
|
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP
|
 |
peugeotefe
4. Vites
|
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2009 Saat 23:49 |
2.ci viteste mümkün değil bu zaten yapanında aklı yoktur özgen abi
|
|
 |
Darkside
2. Vites
|
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2009 Saat 23:57 |
peugeotefe Yazdı:
2.ci viteste mümkün değil bu zaten yapanında aklı yoktur özgen abi |
Haklısın sana katılıyorum. Zaten hangi vites olursa olsun hem kendi hayatını hemde başkalarının hayatını tehklikeye sokacak gereksiz birşey bu istenilen.
|
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP
|
 |
CIHANGIR_DONMEZ
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2009 Saat 00:04 |
|
 |
CIHANGIR_DONMEZ
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2009 Saat 00:05 |
CIHANGIR_DONMEZ Yazdı:
Darkside Yazdı:
106 ım yok zaten olsa da böyle birşey yapmam ama merak ettiğim için sormak istedim. 2 nci viteste mi 160 km hıza çıkacaksınız? Haddim değil ama yapmayın böyle şeyler, sorunuzun cevabı ne kendi hayatınızdan ne de başkalarının hayatından daha önemli olamaz.
| aman yabmayın yahu 2 cı vıteste 50 km hızdan baslayıp roll yapıcaksınız bu kadar basıt ama vıtes degıstırmeyıde unutmayın dıye notmu yazsaydım acaba   |
|
 |
peugeotefe
4. Vites
|
Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2009 Saat 00:08 |
|
|
 |
CIHANGIR_DONMEZ
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2009 Saat 00:10 |
50-160 hızlanmasımı bırde arac modelı ney
|
 |
peugeotefe
4. Vites
|
Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2009 Saat 00:12 |
evet abi 2000 model 106 gti
|
|
 |
CIHANGIR_DONMEZ
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2009 Saat 00:15 |
peugeotefe Yazdı:
evet abi 2000 model 106 gti |
gercekten harıka chıp fılan ???
|
 |
peugeotefe
4. Vites
|
Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2009 Saat 00:16 |
standart herşeyi ile sadece motorunu sıfırdan kendim ellerimler yaptım ve rodajımı çok güzel yaptım
|
|
 |
Darkside
2. Vites
|
Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2009 Saat 00:23 |
Yaşınızı bilmiyorum ama istedikleriniz pekte aklı selim bir insanın istediği türden değil. Şu anda tecrübeleri henüz yeni olan birçok sürücü söylediklerinizi denemek için yollara çıkabilir. 160 km hız ciddi bir sürattir ve bildiğim kadarıyla 106 çok büyük bir araba değil. Muhtemel bir sürat denemesinde bu hızla bir yere çarpacak olursa kendisi ve/veya çarptığı yerdeki insanları hayatından edebilir. Bunuda düşünün lütfen.
|
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP
|
 |
peugeotefe
4. Vites
|
Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2009 Saat 00:26 |
özgen abi doğru söylüyo hız yaparken lütfen dikkat edelim ben sürekli bu üzücü haberleri duyuyorum çevremizdeki arkadaşlarımızı hız tutkusu yüzünden kaybetmeyelim gaza basarken düşünelim lütfen eğer bunları deniycek arkadaslarımızda var ise lütfen boş bir düz yolda otobanda denesin trafiği riske atmıcak şekilde
|
|
 |
CIHANGIR_DONMEZ
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2009 Saat 00:30 |
|
 |
Darkside
2. Vites
|
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2009 Saat 12:40 |
"Sürat felaket değil kabiliyettir" gibi hayatımda bundan daha aptalca birşey duymadım. Bunu yazan ve bu fikri işleyenlerin akıl yaşından şüphe duyarım. Allah aşkına hız yapmanın neresi kabiliyet bana söyler misin?
160 km hızla giderken karşınıza sizin kadar kabiliyetli olmayan bir sürücü çıkıp kaza yaptığınızda, ya ölürsünüz yada sakat kalırsınız. İste o zaman kabiliyet mi yoksa felaket mi olduğunu anlarsınız. Belki siz kutulabilirsiniz ama yanınızdaki sizin kadar şanslı olmayabilir veya yoldan geçen bir başkası.
Yanlış örnek oluyorsunuz, bu site fun clubmı yoksa dead club mı? Admin lerin bu tür teşvik edici, kışkırtıcı konuların açılmasını engellemeli.
|
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP
|
 |
Emin
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2009 Saat 13:00 |
Darkside Yazdı:
"Sürat felaket değil kabiliyettir" gibi hayatımda bundan daha aptalca birşey duymadım. Bunu yazan ve bu fikri işleyenlerin akıl yaşından şüphe duyarım. Allah aşkına hız yapmanın neresi kabiliyet bana söyler misin?
160 km hızla giderken karşınıza sizin kadar kabiliyetli olmayan bir sürücü çıkıp kaza yaptığınızda, ya ölürsünüz yada sakat kalırsınız. İste o zaman kabiliyet mi yoksa felaket mi olduğunu anlarsınız. Belki siz kutulabilirsiniz ama yanınızdaki sizin kadar şanslı olmayabilir veya yoldan geçen bir başkası.
Yanlış örnek oluyorsunuz, bu site fun clubmı yoksa dead club mı? Admin lerin bu tür teşvik edici, kışkırtıcı konuların açılmasını engellemeli.
|
Öncelikle Darkside arkadaşım
Kendi adıma konuşmak gerekirse bende sürat felaket değil kabileyttir sözüne katılmıyorum.
Hayatta insanın başına herşey gelebilir neyin ne zaman olacağını hiç kimse bilemez cihangir arkadaşımız 160 km. hızı gidip trafiğin içerisinde veya insanların olduğu bir yerde yapın demiyor dikkat ettiyseniz ve yazdıklarınıza espirili bir şekilde cevaplar veriyor. Ama sizinde arkadaşlara örnek olmanız gerekirken aptalca vs. gibi kelimeler kullanmamanız gerekir. Gerektiği zaman herkes yönetici herkes üyedir ve her birey bilinçli olup hala siteyle ilgili endişelerinizi anlayamıyorum buranın daha ney olduğunu size anlatamamış olmak bizleri üzer.
|
 |
HakanGokdemir
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2009 Saat 13:16 |
"hem surat felaket dııl kabılıyetır :) ısın sakası bı yana ..."
Özgen abi, yukarıdaki söze tabikii bende katılmıyorum, ama zaten Cihangir arkadaşımız da işin şakası diye bitirmiş cümleyi ben burada abi senin ağır hakaret eden sözlerini yadırgıyorum.
Hız konusuna gelince tabikii bunu yapsak bile otoban gibi trafiğin müsaid olduğu yollarda olmalıdır, Cihangir makas atalım felan demiyor ki başkasının hayatını riske atacak şekilde sadece otobana girince normalde 30 sn yede o sürate ulaşıyorsanız siz biraz gaza yüklenecek aracı devirli kullanacak ve o hıza ulaşacaksınız.
Konunun daha fazla uzamamazını istemediğimi belirmek isterim...
|
Hakan GÖKDEMİR 0 533 215 8019
Pendik / İSTANBUL 26.08.1980
A RH +
Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir...
|
 |
Darkside
2. Vites
|
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2009 Saat 13:47 |
Konu bence de uzamamalı. Ben en sevdiğim arkadaşımı hız tutkusu yüzünden kaybettim. Bundan 18 sene önce florya'da şimdiki Flyinn'in olduğu kavşağa söylenenlere göre en az 150 km hızla yaklaşmış ve tam o esnada gece geç saat olduğu için sadece yanıp sönen turuncu trafik lambasına aldırmadan kavşaktan bir taksi çıkmış. Arabaları gördüğümde opel ve taksi tanınmaz haldeydi. Taksici ve arkadaşım öldü.
Sebebine gelince o akşam Taksim'den dönen arkadaşlarım akıllarınca Yeşilköy kavşağına kadar yarışmaya karar vermişler birisi opel diğeri bmw. Opeli kullanan arkadaşım 22 yaşındaydı ve öldü.
Burasının bir paylaşım sitesi olduğunu herkesin yazılanları okuyacağını, özeneceğini hatta deneyeceğini unutmamalıyız.Burada kimseye akıl vermek veya efelik taslamak gibi bir niyetim yok. Bunu en azından Efe biliyor.
Yazdıklarım hakaret değil di, bunu denemek isteyipte muhtemel bir felaketi yaşamadan, istenilenin ne kadar gereksiz ve saçma olduğunu sert bi şekilde vurgulamaktı. Madem hepimiz hızın felaket olduğunu biliyoruz o zaman lütfen bu felakete davetiye çıkarmayalım.
Bu arada, kullandığım kelimelerden dolayı beni eleştireceğinize, bu arkadaşın yazdığı "hocam" kelimesinde ki vurgusunu eleştirin.
Düzenleyen Darkside - 10 Haziran 2009 Saat 14:29
|
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP
|
 |
HakanGokdemir
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2009 Saat 14:47 |
Abi öncelikle arkadaşınızın vefat etmesine üzüldüm, başınız sağolsun...
Bahsettiğiniz kelimeyi şuan gördüm ümit ediyorum ki isteyerek yazılmamıştır...
|
Hakan GÖKDEMİR 0 533 215 8019
Pendik / İSTANBUL 26.08.1980
A RH +
Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir...
|
 |