![]() |
|
106 s16 vs honda crx |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
halil gti ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2009 Konum: bilgi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı halil gti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2009 Saat 23:43 |
1997 model 106 s16 orjinal 200 binde motor yapılalı 1000 km oldu honda crx 1990 model chip tuning headers eksoz hava filtresi kendilerin degimiyle farklı bir yazılım ünitesi drag ve 2. vitesten üç devamı rolling sizce ne olur.. yapıldı hemde defalarca crx sahibi arac elektrik ve beyin arızalarını yapan bir esnaf sanayi esnafı
|
|
halo_46
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
![]() ![]() ![]() ![]() |
dragta s16 daki pilot ise s16 diyorum
|
|
|
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
s16 gtı bazı dıgılmıydı eger gtı ıse gusel yurur ıkısı yanyana :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
honda yukluymus denemek lazım
|
|
![]() |
|
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Dragda s16 alır bence ama roll de ise honda götürebilir
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
+ s16 yürürü saglamsa dragda alır roll de hondada yürürken herhangi bir arızası yoksa honda alabilir. |
|
![]() |
|
halil gti ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2009 Konum: bilgi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı halil gti
dragta 5 kez denendi her seferinde s16 aldı rolling 5 kez denendi 2.vitesle 4 kez s16 1 kez crx aldı bende bu yüklü crx ten korkuyodum denedik denedik dolu olsada crx lerin dandik oldugunu ögrenmiş olduk. bide onun aracı cok bakımlı benim s16 ya göre |
|
halo_46
|
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı halil gti
vti bilmem ama crx olmadıgını anladım:)) |
|
halo_46
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı halil gti
dogru söylüyorsun ama 12000 tl lik adrenalin ancak buna yetiyo:)) 20000 tl üzerine cıkabilseydim toplu temiz bi vti alırdım ama 17000 civarı 306 gti daha iyi bence pugdan vazgecilmez
|
|
halo_46
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |