![]() |
|
P.T üyelerinin kullandıgı Cila markası Ne? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MertCakbak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2009 Saat 01:13 |
Evet arkadaşlar çok sevdiğimiz PUG larımız için hangi cila markasını kullanıyoruz.Peugeot Turkey in seçimi nedir.
![]() |
|
![]() |
|
MertCakbak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk seçim benden.Sanırım bu cila işini ilk yapan firma meguiars diye biliyorm benim seçimim Meguiar's NXT Generation™ Tech Wax™ 2.0 Boya Koruyucu Wax
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
suan hıc bırı =)
ama çok guzel bı konu olmus |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
ÇBS teflonlu..
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Valla Ben ÇBS BELCO SİLİKONLU POLISH CİLA kullanıyorum oldukçada memnunum, ama bundan sonra deneyeceğim ürün Meguiars dır...
Düzenleyen HakanGokdemir - 29 Mayıs 2009 Saat 09:39 |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Hakikaten konu çok güzel olmuş, ben de cila kullanmıyorum, markasını hatırlamıyorum ama cilalı oto şampuanı kullanıyorum. Yazılanlara göre değerlendirme yapıp karar verecem.
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
Acıkcası aracıyla kendi ilgilenmek isteyen arkadaşlarımız için cila yapmak sanırım büyük bir zevk.Düşünsenize cilayı siliyosunun ve sizin eseriniz ortada :D.Aracınızı zibart,Sonax,Autoking gibi yerlere bırakıp temiz şekilde almak var birde kendi eseriniz.
Düzenleyen MertCakbak - 29 Mayıs 2009 Saat 13:20 |
|
![]() |
|
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
ben çbs kullanıyorum çokta memnunum tavsiye ederim..
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Ben Meguiars ürünlerini kullanıyorum. Fuarda da araç üzerinde gördü arkadaşlar nasıl bir ürün olduğunu..
El emeği zaten başka bir olay..Saatlerce uğraş kan ter içinde kal.. Sonuç el emeği göz nuru :D
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
çbs silikonlu hem ucuz hemde kaliteli
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
uzun zamandır sonax kullanıyorum vede çok kaliteli parasıda çokta pahalı değil alınıp kullanılacak bir cila memnunum önerdiğim herkes de beğeniyor tavsiye ederim sonax |
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Şu ana kadar ÇBS BELCO POLISH ve SONAX kuvvetli cila mıydı neydi tam hatılamıyorum bu ikisini kullandım aracımda, SONAX'ın bana göre daha iyi olduğunu söyleyebilirm.
Şu anda bagajımda 1 litre ÇBS BELCO POLISH var, bitmesinin ardından bu ürünü denemeyi düşünüyorum, kullanan bir çok arkdaşım var ve çok memnunlar.
|
|
![]() |
|
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Çok güzel bir konu olmuş teşekürler.Ben şimdı cila yaptırmak istiyorum kendim yapabilirmiiyiym bilmıyorum.Sizce basit bir uygulamamı bu?
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |