![]() |
|
P.T üyelerinin kullandıgı Cila markası Ne? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MertCakbak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2009 Saat 01:13 |
Evet arkadaşlar çok sevdiğimiz PUG larımız için hangi cila markasını kullanıyoruz.Peugeot Turkey in seçimi nedir.
![]() |
|
![]() |
|
MertCakbak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk seçim benden.Sanırım bu cila işini ilk yapan firma meguiars diye biliyorm benim seçimim Meguiar's NXT Generation™ Tech Wax™ 2.0 Boya Koruyucu Wax
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
suan hıc bırı =)
ama çok guzel bı konu olmus |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
ÇBS teflonlu..
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Valla Ben ÇBS BELCO SİLİKONLU POLISH CİLA kullanıyorum oldukçada memnunum, ama bundan sonra deneyeceğim ürün Meguiars dır...
Düzenleyen HakanGokdemir - 29 Mayıs 2009 Saat 09:39 |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Hakikaten konu çok güzel olmuş, ben de cila kullanmıyorum, markasını hatırlamıyorum ama cilalı oto şampuanı kullanıyorum. Yazılanlara göre değerlendirme yapıp karar verecem.
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
Acıkcası aracıyla kendi ilgilenmek isteyen arkadaşlarımız için cila yapmak sanırım büyük bir zevk.Düşünsenize cilayı siliyosunun ve sizin eseriniz ortada :D.Aracınızı zibart,Sonax,Autoking gibi yerlere bırakıp temiz şekilde almak var birde kendi eseriniz.
Düzenleyen MertCakbak - 29 Mayıs 2009 Saat 13:20 |
|
![]() |
|
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
ben çbs kullanıyorum çokta memnunum tavsiye ederim..
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Ben Meguiars ürünlerini kullanıyorum. Fuarda da araç üzerinde gördü arkadaşlar nasıl bir ürün olduğunu..
El emeği zaten başka bir olay..Saatlerce uğraş kan ter içinde kal.. Sonuç el emeği göz nuru :D
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
çbs silikonlu hem ucuz hemde kaliteli
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
uzun zamandır sonax kullanıyorum vede çok kaliteli parasıda çokta pahalı değil alınıp kullanılacak bir cila memnunum önerdiğim herkes de beğeniyor tavsiye ederim sonax |
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Şu ana kadar ÇBS BELCO POLISH ve SONAX kuvvetli cila mıydı neydi tam hatılamıyorum bu ikisini kullandım aracımda, SONAX'ın bana göre daha iyi olduğunu söyleyebilirm.
Şu anda bagajımda 1 litre ÇBS BELCO POLISH var, bitmesinin ardından bu ürünü denemeyi düşünüyorum, kullanan bir çok arkdaşım var ve çok memnunlar.
|
|
![]() |
|
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Çok güzel bir konu olmuş teşekürler.Ben şimdı cila yaptırmak istiyorum kendim yapabilirmiiyiym bilmıyorum.Sizce basit bir uygulamamı bu?
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |