![]() |
|
Döşeme Temizliğinde hangi ürün? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
MertCakbak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2009 Saat 16:25 |
||
Araçlarıızdaki kumaş döşeme ve tavan temizliğinde hangi ürünü kullanıyorsunuz.Tavsiyeleriniz lelerdi Düzenleyen MertCakbak - 28 Mayıs 2009 Saat 17:17 |
|||
![]() |
|||
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Kaliteli bir halı şampuanı (elde yıkama) al kullan.
|
|||
En iyisi senin olandır
|
|||
![]() |
|||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
||
ucuz bir yöntem ile mi temizleyeceksin yoksa prof. ürünler ile mi ?
|
|||
![]() |
|||
MertCakbak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
En iyi sonucu hangisi ile alabilirsem :D |
|||
![]() |
|||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
||
benım kullandıgım bı ilaç var tavana uyguluyosun ve koltuklara super bı ilaç 5 litresi 25 tl sonucunda çok guzel gorunuyo
|
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
||
üstadım markası ne ve nerelerden temin edilebilir peki
|
|||
![]() |
|||
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
||
benim koltuklarda sarı sarı böyle ter lekesi gibi lekeler var onları çıkarabilirmiyim efe o dediğin i,laçla nerden temin ederiz teşekkürler...:)
|
|||
![]() |
|||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
||
çıkaramıycagı bı leke yok bızım burda sanayıde satıyorlar ısmı suan aklıma gelmıyor
|
|||
|
|||
![]() |
|||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||
Cosla Vanish Max + Telis çuvalı
|
|||
![]() |
|||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
||
+++ da Telis çuvalı ne bilmiyorum ben bez yada tül kullanıyorum...
|
|||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||
![]() |
|||
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
||
telid çuvalı ne haşim eywallah.:)
|
|||
![]() |
|||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||
Yaw bildiğimiz patates soğan çuvalı işte.. File gibi olanlar varya :).. Bizim oralarda telis çuvalı diyorlar.. Nabalım köylüyüz biz :) :) |
|||
![]() |
|||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
||
Aklımada geldi hee, bende kullanıyorum onu bazen tül bulamadığımda oldukça başarılı ama soğanı tercih etmemeye çalışın kokar yoksa
![]() ![]() ![]() |
|||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||
![]() |
|||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
||
Tavanı neyle yapacaz :) Çuvalla yapsak darma duman olmazmı :D
|
|||
![]() |
|||
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
||
İşte sadet..
|
|||
En iyisi senin olandır
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
||
tahmin ettim gerçi hehehe:) yaw kim şehirli ki hepimizin bi köyü var dimi ama hehehe:))))) |
|||
![]() |
|||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
||
Cosla Vanish Max + banyo lifi =)
|
|||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
||
Bunu tavana yapsak içine edermiyiz. |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||
Ben yaptım oldu. Ama tavan biraz meşakatli oluyor. iyice silmek gerekli. Şöyle bir üzerinden geçeyim dersen kimi yerleri pis kalıyor, dalgalı oluyor. Biraz kol kası yaparsan bembeyaz çıkar..
|
|||
![]() |
|||
||
Yok abi kol kası zaten mevcutta :) Benim sıkıntım tavan kumaşını tahrip etmek, yanlış silince iplik iplik çıkıyormuş diye duydum. Daha önceden hiç tavan silmedim. |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |