![]() |
|
slincerli egsoz hakkında yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
EMRE ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2009 Saat 12:25 |
|
daha önce egsoz vardı yani slincerli degildi araba otomatik oldugundan cok ötüyordu ve cok ceza yedim egsozdan şimdide slincerli egsoz düşünüyom istedigimde örtsün istemedigimde sustarıyım slincerini taktıgımızda egsoza susturmak istedigimizde egsoz sesi orjinal ses gibimi cıkıyor yoksa ötüyormu biraz belli ediyormu kendisini ?
bide olabilirmi olmazmı hiç fikrim yok bi yerlerde okumuştum oluyor diyorlardı bi sorayım dedim elimde silincersiz egsoz var özel yapım
buna slincerli yaptırabiliyormuyuz
buda egsozumun resmi ![]() Düzenleyen HakanGokdemir - 26 Mayıs 2009 Saat 14:01 |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bunun neresi silencerli
![]() |
||
![]() |
||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bu egzosu silencerli yaptırabılırmıyım dıyor arkadas abı
|
||
|
||
![]() |
||
EMRE ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
|
aynen ![]() |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
silencer güzel birsey degil genis agıslı hks vs tip egzoz olsa degerde böyle bir egzoza degmez zaten silencerıda tavsye etmiyorum ici toz toprak baglıyor
|
||
![]() |
||
|
öylede gökhan araba otomatik olunca cok ötüyor ben slincerli 4000 devirden sonra öten bişey istiyom istedigimde ötsün istemedimmi kapabileyim.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
vanalı yaptır !
|
||
![]() |
||
|
vanalı degilde elektrikli yaptırayım dedim izmirde emniyet egsozculara baskın yapıyormuş 3 gün kapatıyorlarmış ondan egsozcular o işe girmiyorlar korkudan yolda yakalandıkmı nerede yaptırttın diye soruyorlar söylemezsende kapatıyorlar aracı
![]() Düzenleyen EMRE - 26 Mayıs 2009 Saat 13:19 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
vanayı ole bı yere koyucan kı polıs arkadaslar goremesın =)
|
||
![]() |
||
|
hmm mantıklı o zaman birşey diyemem kalite egzozada biton para verilmez diyorsan ayrı tabi Supersprint devil gibi egzoz alırsan 3000 den önce ötmüyor |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |