![]() |
|
anahtar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
atillahan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı atillahan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2009 Saat 23:59 |
orjinal anahtarlarımı kaybettim arkadaslar..nasıl temin edebilirim bi bilgisi olan varmı...
|
|
![]() |
|
apopeugeot ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2008 Konum: İST/ÇAĞLAYAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı apopeugeot
![]() ![]() ![]() ![]() |
insallah bu işten ucuz rakama kurtulabilrsin :S
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Öncelikle sitemize Hoşgeldiniz, yalnız aramıza yeni katılanlar önce kendilerini tanıtmaları gerektiğini hatırlatmak isterim. Size bu konuda aşağıdaki link yardımcı olacaktır.
Anahtar sorununa ise gelince aracınızın marka ve model bilgilerinide bilmemiz gerekiyor ki size etkin bir şekilde yardımcı olalım...
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
Eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: İzmir - Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yanılmıyorsam 300 tl gibi bir masrafı vardı tam emin degilim.. yedek anahtar 100 kumandalı anahtar ise 300 gb bişeydi..anahtar kartınızla çıkarıyorsunuz..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
kendını tanıtsan daha ıyı bılgıler alabılırsın
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
aracın modeli ni yazarsan daha iyi yardımcı olabılırız
|
|
|
|
![]() |
|
atillahan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı atillahan
arkadaslar aracım 206 cc ve anaktar kartımda yok...iki ojinal anahtarıda kayıp...gidip cakma komuta da taktırmak istemiorum...daha once bu sorunu yasayan ve halleden varmı...fransadan filan getirtiliomus die duydum ben... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı atillahan
eren bu anahtarı nerden temin edebilioruz peki..senin daha once basına gelmis gibi sanki...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
anahtar kodunu anahtarcılar bulabiliyor. bende yedek yaptıracaktım , araştırdım ruhsatla gidersen anahtarcılar kodu servisten öğreniyorlar. çipi ve ucu 90 tl ye yapıyorlar. ben öyle yaptırdım
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
atilla 2 aydır siteye uğramamış. boşver ! aktif bi üye olsaydı çok ucuza kumandalı ve orjinal anahtarını yetkili servisten hallederdim.
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
sanırım optimumum alt katında otoparktan avm'ye çıkarken anahtarcı var orada anahtarı cihazda okutup kodunu falan çözüyorlar komple kumanda anahtar chiple birlikte 100lira demişti sanırım güncel sorun yolunuz düşerse.
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |