![]() |
|
Benzine zam...! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2009 Saat 15:13 |
![]() Geçen hafta 5 kuruş indirilen benzin 7 kuruş zamlandı... Benzin fiyatlarındaki dalgalanma dolar kuru ile yarışmaya başladı. Geçen hafta 5 kuruş indirilen 95 oktan kurşunsuz benzinin litresi bugün itibariyle 7 kuruş zamlı tarifeden satılmaya başlandı. Dün 2,96 liradan alınan bir litre benzin bugün sabah 3.02 liradan satılmaya başlandı. Akaryakıtta bir hafta içinde gelen indirim zam haberleri kafaları karıştırıyor. Sektör temsilcileri fiyat ayarlamalarına gerekçe olarak ham petrol fiyatlarını gösterirken, varil başına 1-2 dolarlık artışın anında pompaya yansıması eleştiri konusu oluyor. Uluslar arası piyasada bir varil petrol 28 Nisan'da 49,5 dolardan işlem görürken, fiyat 1 Mayıs'ta 52,5 dolara yükseldi. Ancak akaryakıt şirketleri fiyattaki bu artışa rağmen 1 Mayıs'ta benzinde 5, motorinde 4 kuruş indirime gitti. 1 Mayıs'tan bu yana uluslararası piyasada petroldeki fiyat artışı sürdü ve bugün itibarıyla bir varil petrol 56,3 dolardan işlem görüyor. Tüketiciler, şirketlerin aradaki bu tutarsızlığı nasıl açıklayacağını merak ediyor. Son zamla birlikte araç sahipleri, dün 2,95 liradan aldıkları benzinin litresini bu sabah itibarıyla depolarına 3,02 liradan koydurmaya başladı. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yasasın euro dizel
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
dalga geciyorlar resmen.
|
|
![]() |
|
gecen hafta ındırmıslere bu hafta 2 kurus daha zam koymuslar durmak yok ampule devam..
![]() |
|
![]() |
|
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yandık ya walla ben benzin yetiştiremiyorum yaa lpg mi? taktırsam ne yapsam 30 tl lik benzin alıyorum 95 km gidiyo bazen 100 km zorluyorum ...:(
|
|
![]() |
|
Eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: İzmir - Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz, yetmiyor ötv indirimi ile 6 milyon araç sahibi magdur ediliyor..burası türkiye burda herşey var..
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Ben birşey demiyorum...
![]() |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Ne zaman depoyu doldur diye keyifle benzin alabilecem merak ediyorum. Arabanın benzin pompası yanacak 8-10 litre benzinle gezmekten
![]() |
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Emrah seni banlayacağım bak böyle haberler koyma siteye yavvvvv
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kanka baskasından duyacagına benden duy ![]() |
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Hep sen koyuyorsun Emrah cidden bu zam olayınu siteye.
Emin bu konuya çözüm! banlayacakmısın ne yapacaksan yap yaaa... ![]() ![]() ![]() Düzenleyen HakanGokdemir - 07 Mayıs 2009 Saat 19:24 |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
SelmanBeber ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
babamın dediği gibi önce indirim sonra bimdirim yapıyorlar.
3,02 lira Türkiyede litresi
kıbrısta 1,50 litresi allaha çok şükürrr. 80 TL dopoyu full yapıyorum....
|
|
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
|
![]() |
|
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
Emrah abinin benzinli değil ya bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın hesabı
![]() |
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
![]() |
|
rrfireblade ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rrfireblade
ohh bee iyi olmuş..bende boşa nereye para harcasam diye vahlanıyordum..allah razı olsun..padişahım çok yaşa
![]() |
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
emrah kanka dost acı söyler diye boşa dememişler bunu senden öğrenmek kısmetmiş demekki. |
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
:) farketmez kardesım 15kr yakıo :):):) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Valla Deniz, bunu duymaya devam da edeceksin Emrah boş geçmez zam olayını
![]() ![]() ![]() |
|
Hakan GÖKDEMİR
|
![]() |
|
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Görcem emrah bens enin o dizelini bir servis kapılarına düşte o zaman benzimn farkını çekerler cebinden
|
|
![]() |
|
kanka 200 lıra verıyroum cıkıyorum yetkılı servıste hersey degısıyor :) dısarda yaptırsam yarı yarıya :) |
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
emrah alıştıra alıştıra söyle kardeşim bi dahaki zam olayını kalbimize indirme:)
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |