![]() |
|
Fiber Marşpyel Onarımı Hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
<buğra> ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2009 Saat 22:50 |
Arkdaşlar,
Arabayı kaldırıma yanaşmıştım, el frenini çekince torsiyonlar oturduğu için yan marşpiyellerimde çatladı bunları yaptırabileceğim ve ön tampon çıtasını boyatabileceğim tavsiye edebileceğiniz yer var mı? Avrupa yakasında olursa iyi olur, teşekkürler... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anadolu yakası olsa cok cuzu bı mıktara hallederdık ısını .. ma aklında bulunsun kolay ıslem 5-10 tl cıvarı ..
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
sanayide fiberciler yapar avrupa yakasında semt olarak neredesın |
|
![]() |
|
<buğra> ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
sadece fiber onarımı 50 tl tutar diye düşünüyorum daha sonra da boyaması var 100 - 150'yi bulabilir (yan marşpiyeller, ön tampon çıtası + ön lip)
|
|
![]() |
|
fıber onarımı o kadar tutacagını sanmıyourm bı arastır ama tabıkı..
|
|
![]() |
|
evime yakın a-c tuning var oraya bakıcam bugün
anadolu yakasında 2 yeri tavsiye ettiler, fiyat kabarık gelirse karşıya geçicem mecbur
saolasın emrah :)
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
a-c tunıng havuzbaşında zannedersem. biraz tuzlu ister ama işçiliği 10 numara Ali ustanın
|
|
![]() |
|
ben gebze'deym gelıp gıtmen yıone aynı para olacak bu tafarlara yakın olsan guzelce yaptırırdık :) sızın oralarda uygun bı yer gulursan guzel olr :) |
|
![]() |
|
aynen mirak bende öyle biliyorum, bakalım ne fiyat verecekler...
|
|
![]() |
|
ben gebze'deym gelıp gıtmen yıone aynı para olacak bu tafarlara yakın olsan guzelce yaptırırdık :) sızın oralarda uygun bı yer gulursan guzel olr :)
[/QUOTE] saolasın emrah
![]() |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kendim onarmıştım eski tamponumu : ) .. biraz macun + katalizör, Fiber bezi ve solüsyonu, bir tane geniş bir tane dar spatula, bir miktar su zımparası.. Sonra doğruca boyaya ver.. hatta bastır 2 tüp boya onuda kendin yap.. yoksa 2 gün yatar sanayide :( |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |