![]() |
|
Diesel araclarda abarth eksoz... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2009 Saat 02:56 |
diesel araclar icin abarth eksoz varmıdır ? piyasada yok biliyorum ama yinede size bi sorayım dedim.
|
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
dızelden pek tatmın edıcı bı ses alamazssınız komple bı egzoz kıtı ıle boru capı genısletılıp cıkıs rahatlatılabılır belkı
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
walla bende takıcam sımdı dızelıme :D ama goruntu olsun dıye ses alamazsın
|
|
![]() |
|
Rfk ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 291 |
bence dizele eksoz takmak anlamsız..minibüscülerin ıslık çalan eksozu gibi olur bence boşuna paranızı harcayıp takmayın
|
|
Aşıksan vur saza,şöförsen bas gaza :)
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Düz boru denedik yine de ötmedi :) :)... Manifolttan sökersen egzosu iyi ötüyor ama.. J9 minibüs gibi oluyor :)
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
katalizör iptali düz boru birde son susturucu ses alırsın seni tatmin edicek bir şekilde.. ama öyle fazla ses gelmez.. ben katı iptal ettim birde otto susturucu koymusdum kapalı alanda sesi azda olsa duyuyorsun
|
|
![]() |
|
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
tesekkurler. Manifolttan eksozu soksem zararı varmıdır ?
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
-10 HP :) :)
|
|
![]() |
|
asi_cocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2008 Konum: honda kinetic Durum: Aktif Değil Mesajlar: 299 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı asi_cocuk
peki bu eksoz değilde ucu değilmi benim bildiğim |
|
honda kinetic 34 FD 074
hundaı h 100 34 ZK 8622 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |