![]() |
|
Airbag Isıgı Problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2009 Saat 13:47 |
|
aracımın aırbag lambası sureklı yanık kalıyor neden acaba ? durup dururken yanmaya basladı ve sonmuyor.
|
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Yeni üyelerimizden ricamızdır :
Düzenleyen hakan1203 - 28 Nisan 2009 Saat 13:54 |
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Sanırsam Araç X-line. yolcu airbag anahtarını bir kontrol edin. Hatta bir aç kapa yapmanız daha iyi olur. Işık sönmezse kontak anahtarı araç üstünde olmaması koşulu ile akü kutup başını söküp bir kaç dk. bekledikten sonra tekrar takın. Buda sorunu çözmezse aracı bilgisayara bağlamak gerekir. Simit konnektörlerini kontrol etmekte faydalı olabilir : Düzenleyen hasimayaz - 28 Nisan 2009 Saat 14:06 |
||
![]() |
||
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yolcu aırbagını ac kapat yaptım yedek anahtarla yine olmadı. bilgisayara sokturdum hatayı bulup sıldıremedım. koltugun altında soket aradım saatlerce onuda bulamadım. sımdı aku kutup baslarını sokup takıcam bıde oyle deneyelım. ınsallah olur
|
||
![]() |
||
Rfk ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 291 |
|
haşim abinin dediklerini yapıp hala sönmüyorsa göstergeyi sök airbag ampulunu kır veya çıkar sonra tak yerine göstergeyi oldu bitti
![]() |
||
Aşıksan vur saza,şöförsen bas gaza :)
|
||
![]() |
||
pugcu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2009 Konum: Ziverbey Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
|
Senin dediğin olmaz.Saçma bir uygulama.
|
||
![]() |
||
|
vurdulu kırdılı bısey olmadan halletmek ısterdım :)
|
||
![]() |
||
Rfk ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 291 |
|
makara yaptım tabiki olmaz ama sınırları zorluyan bi ışık olunca bırak ampulu ben göstergeyi kırarım |
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Araç x-line ise koltuklarda airbag ve kablo tesisatı olmaz.
|
||
![]() |
||
|
sabırlı insansan o ayrı mesele :D |
||
|
||
![]() |
||
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
|
Valla benimkide yanıyordu devamlı artık yanmıyor :)
Gayet nazikçe konsol söküldü kibarca ampul duy dan uzaklaştırıldı nazikçe geri yerine yerleştirildi ve
Artık lamba yanmıyor. Hiç kırmalı falan yapmadan hemde :)
|
||
![]() |
||
|
emin ibo bana anlattı senin olayı bende arkadaşa o taktiği söledim :D
|
||
|
||
![]() |
||
gs5165 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2009 Konum: bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
|
benimkide yanıyor ışık iyidir yansın
|
||
![]() |
||
|
benzin ışığı yanmasında :D
|
||
|
||
![]() |
||
|
tamam yansın ısık :) ama aırbag devredısımıdır acaba ?
|
||
![]() |
||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
|
sizin bildiğiniz bir uygulama var ise paylaşın..
|
||
![]() |
||
gs5165 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2009 Konum: bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
|
ben bunun için servise gitmiştim airbag yüzüme patlamasın diye ve servis bi parçanın değişmesi lazım dedi 180 lira civarıydı değişmesse ne olur dedim ışık yanar sadece dedi :))
|
||
![]() |
||
|
o parça neymiş öle siz bana söleyin o parçanın ne olduğunu ben sanayide bulayım ucuza
|
||
|
||
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Ya Refik, Emin alemsiniz hee... Emin harbi ampulumü söktün![]() ![]() |
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
|
valla cikli cuklu bişeydi ama adını hatırlamıyorum
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |