![]() |
|
subab ayarları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
asil 206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2009 Saat 22:16 |
arkadaşlar aracım 2006 model 206 xdesing 1.4 benzinli 8v ,arac rolantide ikine bazen tık tık tık diye ses geliyor, bana subabtan gibi geldi ama bazı arkadaşlar aracımın otomatik subablı olduğunu ve subab ayarı yapılmadığını söyledi yardımcı olursanız sevinirim
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2066 model arabada subap ayarıda neymiş?? subap ayarı var ama her usta yapamaz o işi.. bence ses başka bir yerden geliyor. kayış tarafını dikkatli dinleyin..
|
|
![]() |
|
asil 206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
usta ses herzaman gelmiyor, gaza basınca kesiliyor bırakıca bi 10 saniye sonra tekrar başlıyor
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle direksiyon hidroliğini kontrol edelim. Klimanın açık yada kapalı olması durumu nasıl etkiliyor onu deneyelim. Debriyaj pedalına basınca sesi kesiyormu??
|
|
![]() |
|
meandros ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hasim sana bahsettim ses sorunu sanirim..
bende de olyor hasim kardes egr falan dedi ama omu bilmiyorum |
|
2004 PEUGEOT 307 1.6 Envy BVA Benzinli Otomatik Alu Grisi - KM: 73145
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |