![]() |
|
Angel far ayarı... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206Quick ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2009 Saat 23:22 |
Slm.. Junyan marka angel kullanıyorum sağ sol ayarını yaptırdım ama aşağı yukarı ayar vidasını bulamadık muayene girecem büyük ihtimal bu farlarla geçemem aranızda angel far kullanan arkdaslar yardımcı olabilir mi çok acil lazım bir diger sorum ise aracımda orta susturucu iptal ona laf yaparlarmı
Düzenleyen 206Quick - 18 Nisan 2009 Saat 15:57 |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
206Quick ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hasim abi gövdeyi oynatınca vidalar uymuyo senin makeleye çok baktım sağ sol ayarlarını yaptık ama aşagı yukarı ayarı yok galiba
|
|
![]() |
|
Kısalar hafif kusur olarak geçiyormuş uzunları zaten ayarladık acaba bu şekilde gitsem mi
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Walla bende bu şekilde ayarlayıp gideceğim fırat.. Kısalar hafif kusur problem olmaz. Uzunlar için zaten ayar vidaları mevcut |
|
![]() |
|
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
bundan 1 veya 2 ay önce 307 aracımızlar muayaneye gittik önceden farları(angel junyan) ayarlatıp fakat geçirmediler :( tekerar orjnallerini takıp geçtik bence direk tak orjnallerini 2. defa gitmek zorunda kalma |
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
![]() |
|
Tekrardan herkese slm...Bugun 12 de muayene gittim tahmin ettigim gibi geçemedim.
Kusurlar:El freni:frenleme etkisi yeterli degil AĞIR KUSUR Kısa hüzmeli farlar ayarsız HAFİF KUSUR Uzun hüzmeli farlar ayarsız AĞIR KUSUR Motor:yağ kaçakları HAFİF KUSUR Şanzıman:yağ kaçakları HAFİF KUSUR simdi benim merak ettigim angel farlar simdi tekrardan uzun farları ayarlattım ama kısalar hala aynı kısalar cok yukarı aydınlatıyor gidip 0 far mı alayım yoksa tekrardan bu şekilde mi gideyim frenlere gelince 4 disk+4balata değişecek aslında iyide oldu denebilir bu bahane ile eksikleri tamamlamış olıcagız tüv de çalışan arkdaslarda cok iyi insanlar |
|
![]() |
|
Arkdaslar bisey sorıcam 1.Aks sol 201.0 sağ 217.0 = %7 sapma bu ne anlama geliyor aksta bi sorun mu var |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |