|
Partner Orjinal Teybi Sökme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Emre Fırat
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Emre Fırat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2009 Saat 22:37 |
Selam arkadaşlar orjinal ses sistemi değişikliligi hakkında bir sorum olucak umarım bilen arkadaşlarımız vardır aramızda :) Öncelikle sorum şu;amcamda 2004 model peugeot partner 2.0 hdi var elimizde cd mp3,mmc,usb çalar teybimiz var fakat duyduğum bişeyde var bi abi söylemişti partner aracın orjinal teybini söküp soketleri kesmişler teybi degiştirince araç çalışmamış. SOnra tekrardan eski kablolarını lehim yapıp orjinal teybini takmışlar araç çalışmış acaba böyle bi ihtimal varmıdır doğrumudur nasıl mp3 çaları bağlamalıyım yaşım 16 ses sistemi kurmayı az çok biliyorum çok profesyonel olmasa bile anfi ,woofer felan acaba bunu yapsam bi sorun çıkarmı
Konuyu sanırım demin yanlış yere açtım şimdi buraya tekrardan açıyorum bi sorun olmaz umarım . |
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Öyle bir şey yok. söküp yenisini takabilirsiniz ama bir şartla universal sokete sahip teyp kullanmalısınız. Araç üstündeki orjinal soketleri kesmeyiniz.
|
|
Emre Fırat
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Emre Fırat
|
Sanırım teybin üzerinde soket olması lazım abi ama uyarmı bilmiyorum peki şöyle bişey yapsam soket uymadı diyelim araca ben teyteki soketi bi sorun oldugunda tekrardan baglıyabilcek şekilde kessem sonra aracın soketini tamamen kesmeden aracın soketine gelen kabloları hafif söydurup paralel yaparmış gibi baglasam teybi bi sorun olurmu acaba sanırım aracın teybinde ikitane ayrı ayrı soket vardı tam olarak bilgilendirebilirseniz sevinirim abi
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
araçtaki ünite nedir?? RB3 mü RD3 mü?? yada resmini koyabilirmisiniz?.. |
|
Emre Fırat
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Emre Fırat
|
Abi resim koyma imkanım yok çünki amcamlar izmitte ikamet ediyor ben bi ara gittigimde teybi bağlıycamda acaba aracın çalışmaması gibi bi durum olurmu diye merak ettim o yüzden abi ama soketleri kesmeden bağlarsam sorun olmazsa o zaman başka bi sorun yok abi sanırım ama dışardan anlatıyım ses sistemini orjinal ön kapılarda iki kolon var bide orjinal kaset çalarlı teyp unutmadan bi sorum daha olucak abi araç 30dkda bir eco mod 'a giriyor bu sorun yaratırmı bu teyptede eco mod diye bişey meydana gelirmi yoksa sürekli çalarmı eco mod'a girmeden
|
|
hasimayaz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
ECO mode iptal olur. Sadece yeni teybinizde battery backup desteği varsa kontak kapandığında kendini kapatır. tekrar power butonuna basarsanız açar. Kablo olayına gelince elinizdeki teyp hangi standart ı kullanıyorsa buna uygun universal' e çeviriciler mutlaka piyasada mevcuttur. Kablolamada elektrik bantı yerine mutlaka makaron kullanınız. Aracın çalışmaması gibi bir durum söz konusu değil piyasada onlarca rb3 ünitesi sökülmüş araç tanıyorum, ilk defa duydum. Aracınızdaki ünite RB3, Yardımcı olması açısından şemayı ekliyorum |
|
Emre Fırat
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Emre Fırat
|
Çok Sağol teşekkür ederim abi şablon oldukça yardımcı oldu fakat son bi sorum daha olucak 2 soket var hangisin A hangisin B oldugunu nereden alıycam peki :):):)
|
|
hasimayaz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
tırnaklarına bak.. biri ortada diğeri kenarda..
|
|
Emre Fırat
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Emre Fırat
|
Aferdesiniz abi kusura bakmayın dikkat etmemişim |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |