![]() |
|
206 HDI Ön Tampon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2009 Saat 23:19 |
Arkadaşlar 206 HDI aracıma ön tampon yaptırmak istiyorum
![]() ![]() Böyle birşey yaptırmak istiyorum. bunu nerede yaptırabilirim ve tahmini olarak ne kadara mal olur? Yardımcı olursanız sevinirim |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk önce bı kendını tanıtsaydın ?
|
|
![]() |
|
mAsKot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
kızmızı 206 ın tanponu guzelmiş
|
|
![]() |
|
SelmanBeber ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
18 lik kız gibi tampon daha nasıl bir açıklama yapabilirimki :)
|
|
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Tr de bulabileceğini sanmıyorum. Ancak dökme olur oda tat vermez
|
|
![]() |
|
EMRE ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
arac izmirden yapanda buradan hazır olarak satıyor boyasız sana yollayıp sen boyayaıp takıyon özelden msn telefonu veririm sana
|
|
![]() |
|
çok teşekkürler
![]() |
|
![]() |
|
merhaba nerde temin edebiliriz
|
|
![]() |
|
Kardeşim sen bu tamponu buldunmu???
|
|
![]() |
|
yav yardım edin daaa
|
|
![]() |
|
AsLaN Bey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AsLaN Bey
slm arkadaşlar ben aslan bey banada pevgoet 206 sedan ön tanpon lazım yardımcı olursanız memnün olurum tşkrlr
|
|
![]() |
|
AsLaN Bey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AsLaN Bey
yada izmirde yapan varmış adresini veya telfon numarasını verirseniz lütfen benim nom 05414819577 yada ulaşabilirsiniz
|
|
![]() |
|
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Gtı Rc sedan modellerinin ön tamponundan bana da lazım
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
206 sedan tampon birebir GTİ tamponun aynısı hatta GTİ Tamponuymuş araştırdım
![]() |
|
![]() |
|
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
albay bulursan banada haber ver kardeş.
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
geçen sordum çıkmacı bana 250 lira fiyat verdi.. topkapı sanayi sitesinde sıfır ''yan sanayi plastik'' var oda 280 lira isteyen varsa iletişim bilgileri verebilirim
Düzenleyen albaydemircan - 23 Kasım 2010 Saat 23:27 |
|
![]() |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-pejo-cikma-on-kaput-2007-34481299/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-peugeot-206-on-tampon-sisli/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-peugeot-206-kaput-32766257/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-peugeot-aydogan-oto-cikma-market-31734478/detay daha isteyen varsa yardımcı olabilirim |
|
![]() |
|
Albay adres vermişssinde bunların hiç birisi gtı değil.
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |