![]() |
|
DEVİR İBRESİ ÇALIŞMIYOR |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
erseno ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2010 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Kasım 2010 Saat 22:20 |
arkadaşım ben senin çözümünü biliyorum arabanda beyin varsa aküye giden kabloları çıkar ikisinin birbirine temas etmelerini sagla ve kontagını 10 dakika açık tut düzelecektir kolay gelsin
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle anlayışınız için ben teşekkür ediyorum, yalnız mazeretinizi kabul edemeyeceğim üzgünüm. Yukarıdaki cevabı yazabiliyorsanız yada bir sorununuzda çözüm için konu açabiliyorsanız bir kaç cümleden oluşan bir tanışma konusuda açabilirdiniz! diye düşünmekteyim.
Sonuç olarak size yardımcı olunacak hatta Teknik Sorumlumuz Haşim tarafından olunmaya başlanmıştır bile, size tüm samimiyetimle geçmiş olsun İnşallah en kısa sürede sorununuz çözümlenir. Ben kendimce bu durumdan rahatsızlık duyduğum için sizinle paylaşmak istedim, deyim yerindeyse "Sürç-i Lisan Ettiysek Affola"...
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Fırat bey, öncelikle nazik cevabınız için teşekkür ederim. Internet aktif kullanıyor olamayışınız büyük sıkıntı.
Gelelim soruna, şu an devir saati min. da mı tkılı kaldı yoksa max. aşıp boşa mı çıktı. Eğer 2 nci ihtimal söz konusu ise gösterge panelinin bozuk olması yüksek ihtimal. Bizim araçlarda Gösterge paneli tek parça olarak satılmakta ve fiyatıda biraz tuzlu. 500 YTL civarındaydı sanırım en son. Çıkmasını aramak bir çözüm olabilir. Yada sanayide Kadran tamircileri var. onlara göstermekte başka bir seçim olabilir.
|
|
![]() |
|
FIRAT ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2008 Konum: bankacı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hakan bey, ben bir banka çalışanıyım ve interneti sadece belli adresler için kullanmamıza izin var diğer adreslere girdiğimizde ay sonu bu adresler giriş saati ve kalınan süreler vs yöneticilerimize bildirilmekte ve uyarı almaktayız ( evdede bilgisayar yok) bu nedenle kısa süreli olarak foruma giriş çıkışlar yapmaktayım destekleriniz için tüm arkadaşlara teşekkürler
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Hakana katılıyorum. Eğer böyle bir husus varsa, öncelikle bunun izahını duymak isteriz.
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Fırat bey;
Daha önceki arızalardan da hatırlıyorum sizi sitemizin online kullanıcılarından değilsiniz, illaki olun demiyoruz. Bakıyorum geçmişinize hep bir problemle karşılaştığınızda konu açmışsınız diğer açılan konularda yorumlarınızı göremedim ama yine de size yardımcı olmak için ben ve arkadaşlarım elinden geleni yapacaktır ve yapmıştır da. Sizde artık kendinizi tanıtarak bize saygınızı gösteriniz...
Saygılarımla; Hakan Düzenleyen hakan1203 - 13 Nisan 2009 Saat 11:02 |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
FIRAT ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2008 Konum: bankacı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
selam arkadaşlar arabanın devrini gösteren ibre çalışmıyor birkaç gün 40 takılı kaldı ( devirde hiçbir sorun yok ) ve dünde tamamen düştü kırmzı bölgenin aşasına düştü kaldı sorun nedir ? bize tuzluya patlar mı ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |