![]() |
|
106 GTi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mod55 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2009 Saat 14:29 |
İnşallah istedigin tür bir araba bulabilirsin :) . Ve önce kendini bi tanıtsan iyi olurdu , hoş geldin :) .
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
12,000 ytl ye bulursun GTI fakat elbet bir sorunu çıkacaktır yada bir sorunu vardır..
Piyasada düzgün bakımlı gti lar 14-15 bın ytl. Fakat araştırırsan 12 ,000 ytl ye düzgün gti bulabileceğini umuyorum..
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Onur aramıza Hoşgeldin, 106 kullanıcıları sana yardımcı olacaktır.
Ne güzel takdir ediyorum seni amacına inşallah ulaşırsın...
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Öncelikle Hoşgeldin
1 - araç eğer düzgün bakımlıysa ve düzgün bakımları aksatılmadan yapılırsa 200 bin km yide gecer rahat rahat kullanırsın birazda bu senin kullanmana baglıdır. 2- Alacagın arac büyük ihtimalle 10 yaş ve üzeri olacağı için illaki boya olacaktır.Benim tavsiyem az boyalı olsun vs gibi şeyler değil motor ve şase sağlamlı ve iç mekan temizligi daha önce gelir. Alacagın aracıda yetkili bir servise götürüp gösterirsen içinde rahat olur. inş hayaline kavuşursun sürmesi kullanması çok zevkli bir araçtır ilerleyen vadede senin bir parçan gibi olur. 106 aşkı bambaşkadır. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ONCELIKLE HERKESE SELAMLAR ,
BEN ONUR 21 YASINDAYIM ,
11.000-12.000 TL NAKIT PARAM VAR ,
PEUGEOT 106 GTI ALMAK ISTIYORUM ,
ARKADASLAR , SIMDI ILANLARI TARADIM , COGU 106 GTI 110.000-180.000 KM ARASINDA ,
BENIM TEKNIK OLARAK COK BIR BILGIM YOK ARABALAR KONUSUNDA
TEK BILDIGIM 10 YASINDAN BERI ,BIR 106 GTI SAHIBI OLMAK ISTEDIGIM ,
KENDI KAZANDIGIM PARALARI BIRIKTIRDIM SIMDI ALMAK ISTIYORUM ,
SIZ BILGILI DOSTLARIMA BIR KAC SORU SORMAK ISTIYORUM ,
1. 120.000-130.000 DE SATIN ALACAGIM BIR 106 GTI'YI KAC KM DAHA KULLANABILIRIM ? ?
2. ARACI ALIRKEN DIKKAT ETMEM GEREKEN NOKTALAR.
SON OLARAK PESINEN BANA CVP YAZAN DOSTLARIMA TESEKKUR EDERIM VERECEKLERI KIYMETLI BILGILER ICIN ,
BU KENDI PARASIYLA , HAYALINE ULASMAK ISTEYEN GENC ADAMA YOL GOSTERDIGINIZ ICIN TESEKKUR EDERIM ....
CVP LARINIZI BEKLIYORUM.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |