![]() |
|
Peugeot 206 Fren Müşürü Tamir & Değişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mart 2009 Saat 21:57 |
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
selamlar. 206 fren müşürü ile 307 fren müşürleri aynımıdır?
internette araştırıyorum da 206 için var ama 307 için bulamıyorum.
bu arada bilmeyen arkadaşlar için söyliyeyim; otomatik 307 kullanan arkadaşlar bilir. aracı çalışır durumda p modunda bırakınca bir süre sonra vites kolunu kilitler güvenlik için.
p konumundan çıkartmak için de frene basılır ve altındaki müşür vasıtası ile kilit açılır araç vitese takılabilir.
bu müşür kronik bir arıza olduğu için bazen frene basılsa bile vitesi p konumundan çıkaramayız kilit açılmaz.
bende o müşürü arıyorum otomatik ve manuel 307 lerin müşüreri aynıymış.
acaba 206'larında mı aynıdır ve hasimayaz arkadaşımızın anlattığı şekilde değiştirmemiz onarmamız mümkünmüdür.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
metın kardesım soyledıklerınde ufak bır degısıklık yapmak ıstıyorum. calısır vazıyette p modunda uzun sure bırakmaktan zıyade calıstırsanda calıstırmasanda kılıt devamlı kılıtlıdır. ancak fren pedalına bastıgında "tık" dıye kılıdın acıldıgını ve bıraktıgında yıne "tık" dıye kılıdın kapandıgını duyarsın... frene bastıgın surece kılıt acık durur...
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
işte abi bazen kitleyince frene basınca açıyor bazen sabah çalıştırıyorum ısınsın dye sonra geliyorum yola çıkcam frene basıyorum basıyorum tık etmiyor kilidi açmıyor bende stop edip yeniden çalıştırıyorum yada çalıştırır çalıştırmaz N konumuna alıyorum öyle ısıtıyorum.
müşürün değişmesi gerekli.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
2000 model Peugeot 206 XT aracım var
geçen gün geri vites lambalarımdan birisinin yanmadığını ve fren lambalarımın yanmadığını fark ettim hemen amcamın dükkanına gittim(amcam oto kaportacı) amcam sanayiden tanıdıklarına yaptırır dedim. Stop lambalarını falan kontrol ettik, fren müşüründe arıza tespit etik ve 1adet ampul değiştirdik. Amcam fren müşürünü değiştirmeye gerek yok dedi, fren müşürünü söktü ve zımparalayıp tekrar taktı, fren lambalarım yandı.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |