Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 307 Sinyal kolu nereden alınır
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

307 Sinyal kolu nereden alınır

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ozandemir34 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ozandemir34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Konu: 307 Sinyal kolu nereden alınır
    Gönderim Zamanı: 09 Mart 2026 Saat 17:15
Herkese merhaba, yaklaşık 8 senedir memnuniyetle 2005 307 1.4 hdi kullanıyorum. Kronik sinyal kolu problemiyle tekrar karşılaştım. Daha önce yaptığım gibi direksiyonu ve kolu sökerek ucundaki beyaz aparatı değiştirdim. Fakat bu sefer sorunum çözülmedi. Farlar kapalıyken sinyal verdiğim de sorun yaşamıyorum ama farlar açıkken sinyal verdiğim de kısalar açılıp kapanıyor. Sağa sola sinyal verip far aç kapat yaparak sorunu düzeltiyorum. Far kolunun ucundaki açma kapama yerinin temassızlığından olabileceğini ya da kolun ömrünü tamamladığı düşüncesindeyim. İzmir içi sinyal kolu alabileceğim bir yer ya da internetten güvenle alabileceğim yer tavsiyesi olan var mıdır. Ya da sinyal kolu almana gerek yok montaj yaparken şu noktaya dikkat etmemişsindir diyebilecek var mı dır. Herkese iyi günler vereceğiniz değerli bilgiler için şimdiden teşekkürler. Smile

Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.