|
|
408 Direksiyon Sesi ve Tabela Okuma İkaz Işığı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Özercan
1. Vites
Kayıt Tarihi: 1 saat 53 Dakika önce Konum: BAKIRKÖY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 408 Direksiyon Sesi ve Tabela Okuma İkaz IşığıGönderim Zamanı: 37 Dakika önce Saat 12:43 |
|
2025 Model Peugeot 408 Allure aracımı 7 Kasım'da İstanbul Mepa Bayisinden aldığım günden beri tabela okuma ikaz ışığı yanıyor. Servise iki defa götürdüm. Birinde güncelleme yapıp verdiler, sonra tekrar yanmaya başladı. Tekrar götürdüm, önemli birşey değil, güncelleme hataları tüm araçlarda var gibi şeyler saçmaladılar.
Bir de direksiyonu çevirince çıtır çıtır ses geliyordu. Buna da sargı sesi, normaldir diyerek ellerini bile sürmediler. Bu sesin normal olmadığını biliyorum ben aynı arabaya sahip bir arkadaşımda neden yok bu ses diye sordum. Onda da olabilir ilerde, gayet normal dediler. Araç garantide olduğu için tamir etmeye yanaşmıyorsunuz, garantide olmasaydı eminim "Direksiyonu olduğu gibi değişmek gerekir." diyecektiniz diye kızdım. Mecburen aldım aracımı döndüm. Sizlerde böyle bir sorun yaşayan var mıdır? Varsa nasıl çözdünüz? Paylaşırsanız sevinirim. Bir avukatla görüşüp iade davası açmayı düşünüyorum. Önemli bir sorun olmasa da sıfır bir aracın bana hatasız verilmesi gerekiyor.
|
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |