![]() |
|
Sistem Dİye Ben Buna Derim ... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mart 2009 Saat 17:34 |
Kabloları ve Sigortayı aynı benımkı gıbı cekmıs :):):):)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen EmRaH - 15 Mart 2009 Saat 17:35 |
|
![]() |
|
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bagaj iptalide olmuyor çok güzel düşünmüş emrah abi seninkide böylemi ?
|
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
![]() |
|
kablo ve sığorta baglantısı aynı sadece ![]() |
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Proje süper işçilikte öyle hayran oldum ama benim 206 yada 306 mda stepne altta |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
yapsak mı hakan abı :D |
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
İyide benim 306 da da stepne altta bagajda değil ki...
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
hee anladım benım kını yapalımo zmm benım kı bagajda :D
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
![]() Gizleme olarak güzel ama alınan ses acaba nasıl mekalenin daha geniş anlatımlı olanı var mı acaba? Düzenleyen hakan1203 - 16 Mart 2009 Saat 08:50 |
|
Hakan GÖKDEMİR
|
![]() |
|
ince hesap süper işçilik..
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
acaba stepnenin iç hacmi bass için yeterli midir? biraz aklıma takıldı.
|
|
![]() |
|
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Sanki tesisatı saklamak için olmuş onun haricinde görüntü olarak hiç birşer yok
Benim hoşuma gitmedi.
|
|
![]() |
|
A.L.P ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2009 Konum: 01 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
evet hadi bencede, benmde kafama yatmadı ic hacim yetermi ya bide buferin usutne direk kapanıo..vuruoki yapmıslar ama aklm almadı:D
|
|
![]() |
|
focal k2 power serisi için 60 litre lazım bide abartıp port olayı yapmışlar..litresini bulmayan basa port ne kadar gerek? bence tamamen işçilik ön planda db için birşey yok.
|
|
![]() |
|
güzel düşünmüş, bide bununkadar olmasa bile arkaya pandizot yaptırabildik.
|
|
![]() |
|
asi_cocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2008 Konum: honda kinetic Durum: Aktif Değil Mesajlar: 299 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı asi_cocuk
güzel olmuş adamların ellerine sağlık peki emrah abi torpidaki orjinal teyp bimi
|
|
honda kinetic 34 FD 074
hundaı h 100 34 ZK 8622 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |