![]() |
|
Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hüseyin123 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Saat 11 Dakika önce Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hüseyin123
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 9 Saat 22 Dakika önce Saat 12:14 |
Arkadaşlar Merhaba,
İnternette çok araştırmama rağmen yaşadığım sıkıntı ile ilgili çok fazla bir veriye rastlayamadım. 2021 model 1.2 130 beygir 2008 aracımda sürekli olarak ilk çalıştırmada yağ seviyesini ayarlayın uyarısı alıyorum. Bu uyarıyı ilk aldığımızda aracın trigerini değiştirdik yağ pompası ve yağ müşürü detaylıca temizlendi fakat bu durum da çözüm getirmedi. Geçenlerde yağ müşürünü de değiştirdik ama sonuç yine aynı yağ seviyesini ayarlayınız uyarısı servisten çıktıktan sonraki bir kaç gün içinde tekrardan ortaya çıktı. Bu arada tüm parçalar orijinal kullanılıyor ve yağ olarak da Total 5-30 HTC kullanıyoruz. Benzer bir durum ile karşılaşan var mı? Karşılaştıysanız nasıl çözdünüz? Desteklerinizi rica ediyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |