![]() |
|
aman allahım bunlar nedır boyle... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mart 2009 Saat 10:14 |
||
![]() |
|||
MicroChip ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2008 Konum: Kozyatağı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MicroChip
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
wuu feci yapmışlar
![]() |
|||
Esaret bağlarında gül olmaktansa,Özgürlüğün tozlu yollarında çalı olmayı tercih ederim!
|
|||
![]() |
|||
Rfk ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
süper bi video üyelerin arasında böle çekim yapabilcek olan varmı bizde çekelim
|
|||
Aşıksan vur saza,şöförsen bas gaza :)
|
|||
![]() |
|||
||
bız boşa tırmalıyoruz arabaya soyle yapalım boyle yapalım yere basalım adamlar yapıyorlar tr de su vıdeoyu cektırmeye kalksak herkezın bır tarafları oynar su gun ıtıbarıyle modıfıyeye farklı bır pencereden bakıyorum ve yapıcaksan tam yapıcan kardesım yok orası ayrı burası ayrı araba olmaz olay budur...
|
|||
![]() |
|||
MicroChip ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2008 Konum: Kozyatağı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MicroChip
||
adamlar iyi kamera kullanmışlar görüntüde HD arabalarda güzel türkiyede zor bu iş
![]() |
|||
Esaret bağlarında gül olmaktansa,Özgürlüğün tozlu yollarında çalı olmayı tercih ederim!
|
|||
![]() |
|||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
||
Zor değil sadece olay maddi bence...
|
|||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||
![]() |
|||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
||
Yapmak istesen yeterli imkan sağlansa TÜRKİYE DE BUNUN KRALI OLUR, bırakın şu burası TÜRKİYE yok burda böyle olur felan işlerini bütün heryerde iyide kötüde şeyler vardır ama bizler ülkemizin hep kötü yanlarını görürüz nedense?
Serhat dese şimdi böyle bir video çekimi yapılacak bize maliyeti 20.000 tl olacak katılan varmı dıye kim katılır?
Cevap: kimse
|
|||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||
video cok güzel fakat türkiyedeki maddi imkanlar olsun yollarımız olsun cevremiz olsun bu sekilde videolar ve ortamlar yaratmak cok zor. |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MicroChip
||
bi audi var video da türkiyedeki yollarda hayatta gitmez o araba
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
||
Zor olabilir ama imkansız değil, onlarda zor olanı yapmışlar...
![]() O yüzden taktir alıyorlar bizden... Düzenleyen hakan1203 - 13 Mart 2009 Saat 11:58 |
|||
Hakan GÖKDEMİR
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||
imkansız degil zaten zor
|
|||
![]() |
|||
||
onlar zor olanı yapmamıslar normal olanı yapmıslar olay aslında cok basıt maddıyattan ote vıdeodakı araclar bakarsanız orjınallıklarını hıc bozmamıslar abartı yok arclarda tr de 5 tane arac bulamassın bı tıpde arabada yok yolda yok maalesef...
|
|||
![]() |
|||
||
yeni olanları haricinde gerisinde fix ön logo iptali ve genelinde kaput uzatma var jantlar kaliteli ve arabalar cok bakımlı oldugu belli oluyor TÜRKİYE de bu kadar arabasına güzel bakabilecek kendisine güvenip bunlar kadar arabasını basan sadece fuar için yapar buralarda yürümez bu arabalar. Bide şöyle birşey var audi ve volkswagen aracları zaten güzel :)
|
|||
![]() |
|||
SİNAN GTI ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 219 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SİNAN GTI
||
ISTE BU YA MOD LAMA BU
![]() |
|||
![]() |
|||
Rfk ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 291 |
||
video açısından diceğim türkiyede çeken biri var ama ne kadar para istiyor bilmiyorum araştırmak lazım ama gerek yok..hakan abi 20.000tl bi video için fiyat isticeklerini sanmıyorum..istese istede max. 1-2.000 tl olarak tahmin ediyorum çünkü 20.000 tl kadar yüksek fiyat olursa "pt tatilde" adlı film çekeriz :)benim istediğim kendi çapımızda çekelim aramızda o yetenekde birileri varsa...hemde kendi ismini marka yapar..
modifiye açısındanda araçlar orjinali bozulmadan yapılmış araç..10 numara bence..serhat abinin dediği gibi türkiyede bu tip araba çok azdır..hepsi bi hızlı ve öfkeli filminden fırlamış gibi :)gerçi filmin kalitesiyle milletin modu kaliteli yaptım ama çaktırmayın :)zaten bu tip arabalar burda gitmez geçen belediye çukur açmış kalmış etrafına bişide koymamış gece vakti önümde bmw vardı bi anda frene bastı vuruyodum az kalsın anlamadım bende bi baktım herif çukura düştü dan diye..yazık deilmi 200 milyar veriyosun arabaya bi çukura düşüyosun o belediyeyi naparım biliyomusunuz..uzun lafın kısası video çeksek fena olmaz bi kurtköy yolu veya şile yolu..yer çok.. |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
||
Refik o 20,000 tl yi ben örnek olsun dıye verdim, 2000-3000-....-20000 rakam farketmez sonuç olarak istesek yaparız ama bu işler için cepten para harcamak gerekir. Bence en zoru bu içinde bulunduğumuz ekonomik kriz nedeniyle maddiyat ama bu Türkiye nin değil şuan tüm Dünyanın sorunu Türkiye de yol yok diyorsunuz siz avrupadaki yada abd deki bütün yolların orada görüldüğü gibimi sanıyorsunuz... Bir kurtköy yolu, bir şile yolu var İstanbul da daha da niceleri var şehir içi yolları boşverin... Türkiye bizim vatanımız bırakın şu kötülemeyi çocukluktan beridir beynimize işlediler sıkışınca Türkiye şartları bu diyoruz, bunun böyle olmasının da tek sebebi biziz... |
|||
Hakan GÖKDEMİR
|||
![]() |
|||
||
abi o fiyatı hani yüksek fiyat anlamında söledim hem para verip yapma yanından deildim tabiki kriz her evi vurdu şu zamanda..benim istediğim aramızda öle biri varsa çekebilen çekelim dedim..avrupadaki herhangi ülkeye gidemediğim için görmedim yolları ama hollandada akraba var yollar jilet gibi diyor..zaten şile yolu veya kurtköy yolu öle düzgün olmalı ama ara sokaklar veya şehir içi yollarda düzgün olmalı abi..yollara dikkat et %70 yamalı..kazıp duruyolar sonrada yama yapıyolar ardından 1 ay sonra o yama çukur oluyor :) |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
||
Aslında yapılabilir o kadar profosyonel olmasada yapabiliriz birşeyler, sitede Hakkı gibi fotografçımız var o yada onun yönlendireceği bir yer belki ufak bir rakamla olsa da yapılabilir birşeyler... Neyse bir yaz gelsinde |
|||
Hakan GÖKDEMİR
|||
![]() |
|||
||
ne parası abi üyeler arasında biri olcak aramızda çekicez paramı vercez :D
|
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
||
Ok bende Hakkı yapar bu işi dedim, ama profosyonel ir makine lazım onu bulmak gerekiyor Refik...
|
|||
Hakan GÖKDEMİR
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |