![]() |
|
İzmirde kaporta tamiri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MertCakbak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mart 2009 Saat 08:42 |
Arkadaslar aracım park halinde iken baska bir arac park eder iken arabamın kapısını göçertti.Şimdi sorum su.Kapıdaki göcüğün düzeltilmesi ve boyanması gerekiyor.Karsı tarafın sigortasının anlasmalı oldugu yerler arasında (Genel Sigorta) ATC,Dr.Vinly gibi özel servisler ve Halil Öztürk var.Sizce Servisinde mi onarım yaptırsam yoksa özel bir servistemi.Tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi paylasmanızı bekliyorum.Örnegin Halil öztürk e kaporta veya servis konusunda giden ve memnun olan yada şikayetci olan varmı
Teşekkürler
|
|
![]() |
|
simsiyah ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benım başıma dah farklı bir çapta kaza gelmişti ben servise götürme taraftarıyım ve öyle yapmıştım yanlız servisler genelde kaporta düzeltmiyor ve direk değiştirme yolunua gidiyorlar tabı buda faturayı şişiriyor yınede son karar senin.
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anlaşmalısında yaptır.. evraktı geri ödemeydi uğraşma boşna.. Hasar küçükmüş nasıl olsa.
|
|
![]() |
|
EMRE ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bencede anlaşmalı yerlere götür hiç ugraşma evrakla falan bide kendini tanıtırsan seviniriz.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_topics.asp?FID=22 |
|
![]() |
|
karsiyakaliozi ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karsiyakaliozi
![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum 2 sanayıde hamdı usta var dere boyunda gecen hafta 207 rc aracımı ufak bı gocuk ıcın goturdum super işciliğivar ve ınanılmaz tıtız cekıc darbe yok 4-5 cm gocuk ıcın 1 saat ugrastı tavsıye ederim ve cok makul bı rakam aldı selamlar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |