![]() |
|
pejo 301 2014 1,6 hdi p1166 hata kodu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mumtu00 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2020 Konum: ç.kale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2024 Saat 23:17 |
merhabalar aracım pejo 301 1,6hdi motor 150 binde
araç seyir halindeyken hafif bir rampadan çıktım düzlüğe vardım birden motor ışığı yaktı .motoru durdurun yazısı çıktı . 4 lüleri yaktım sağda durduğumda motor kendisi stop etmişti . bir marş yaptım çalışacakmış gibi yapıp çalışmadı . sanayiye kurtarıcıyla çektik . usta pc ye bağladı p1166 yakıt basıncı aşılmış ibaresi vardı sanırım açıklama kısmında . usta burada rail basınç müşürünü yenisiyle değiştirdi fakat araç hala aynı çalışmıyor . bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum . saygılar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |