|
308 Model Önerisi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mkatoz
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2024 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2024 Saat 23:40 |
Merhaba, bir kaç foruma yazdım ama genel bir forum olduğu için her bir ağızdan bir şeyler yazıldı kafam karıştı bende doğru olanı buraya yazmaya karar verdim :) 2017 veya 2018 model 308 alacağım bu 2. aracım olacak çok fazla peugeot hakkında açıkcası bilgim yok yüzeysel olarak var. Uzatmadan sizden öneri bekliyorum arkadaşlar, biraz araştırma fırsatım oldu. Beni yakıtta üzmeyecek, adblue sorunu en az olan veya hiç olmayan, dizel veya benzin farketmez bütçem zaten maximum 800k o yüzden fiyatı yükselt şunu alsan daha iyi derseniz sadece teşekkür ederim o yüzden bu 2017 2018 model ve istediğim şartları karşılayan sizce hangi model sizce ?
|
|
mkatoz
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2024 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Koskoca peugeot forum sitesinde googleda ilk sırada çıkan forum sitesinde bir tek cevap bile gelmemiş inanması güç bir şey.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |