|
206 Arızaları |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
_atacr
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2024 Saat 08:49 |
Arkadaşlar Merhaba,
Elimde 2004 model otomatik şanzıman 206 var. Daha önce sanayie tanıdık aracılığıyla gittiğim bir arkadaşa sıfır değişsin diye arabayı teslim ettim. Arkadaş 3 - 4 parçayı değiştirip geri vermiş. Vuruntu sarsıntı geçmedi ve ben de farkedince şikayet edip paramı geri aldım. Benim derdim şu ki; daha önce bu model araba şanzımanını sıfır yaptırmış randıman almış sorun yaşamamış olan var mı ve varsa Ankara'da bunu yapan bir delikanlı şanzımancı yok mu?
|
|
kky68
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2024 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Şaşmaz bilgi hastanesi arkasında başkent oto şanzıman kemal usta otomatikçi ama manuel elindne gelir çok da güzel yapar benim aracımı tıkır tıkır saat gibi yaptı
|
|
KKY68
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |