![]() |
|
Radyatör sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mart 2009 Saat 19:02 |
Arkadaşlar bugün öğle saatlerinde yolda giderken aniden hararet göstergesinin yükseldiğini gördüm ve sağa çekip kaputu açdım bi süre bekledikten sonra bez parcasıyla radyatör kapağını acdım ve işaret parmağını sokdum ve parmak dolusu pas çamuruyla karşılaştım ..(Radyatör hiç değişmemiş)
Neyse ondan sonra motor soğudukdan sonra su takviye edıp eve geldığımde tekrar hararetin yukseldiğini gördum tekrar baktığımda radyatörün sağ yan tarafında bi delikden fokur fokur su attıgını gördum.
Şimdi arkadaslar illaki başına böle bır durum gelmiş olan arkadaslarımız vardır, tamiri mümkünmüdür acaba yoksa illaki yeni radyatörmü almam gerekecek önerilerinizi bekliyorum
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya radyatör yada yağ soğutucusu |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
araç nedir??. bizim araçlarımızın geneli plastik gövdeli radyatör.. yani tamiri pek mümkün değil.. Düzenleyen hasimayaz - 07 Mart 2009 Saat 22:45 |
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Abicim 98 model 106 Xs tam sölediğiniz gibi plastik aksamda çatlak var..Bugün baktırdım değişmesi lazım dedıler . İdareten çatlak giderici attım radyatöre ama ne kadar gider bilmem..
|
|
![]() |
|
Eastanbul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eastanbul
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
katkılar ii gelebilio radyatörlere bazı delikleri kapatabilio!
ama derecesine göre değişir tabiki! yine de denemekte fayda var! |
|
![]() |
|
elenor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
radyatör araç için çok önemli bir parça , adeta arabanın nefes almasını sağlıyor ,pahalı ucuz demeden ihmal etmeyip değiştirmenizi tavsiye ediyorum.Geçmiş olsun.
|
|
206 HDİ 1,4
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
pas kireç radyatör tıkamış bence... En hassas noktadan da patlatmış... Yeni radyatör takmadan önce motor içi su kanallarını temizletsen iyi olur.. Taze antifiriz motor içindeki partikülleri sökeceği için yeni radyatörde de tıkanmalar olabilir... 106 xs imde başıma geldi... Ben devirdaim zannetmiştim. usta radyatörün tıkandığını gösterdi...
|
|
![]() |
|
eyvallah arkadaşlar bilgileriniz saolun teşekkür ederim..Evet en güzeli yenisini alıp takmak Bu arada fiyat konusunda tanıdık bildik satan varsa haberim olursa iyi olur98 model 106 Xs (klimalı)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |