|
2008 active dynamic Start Stopun devreye girmemesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
V2008
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2023 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2023 Saat 02:03 |
Aracım 2020 model 2008. Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum ancak sürekli yeşil çember ok içinde büyük A harfi yanıp sönüyor ve motor stop etmiyor. Anlamına baktım yeterli koşullar sağlanmadığında devreye girmediği belirtiliyor. Normal kullanımda devreye girmesi yazım en azından daha önce kullandığım start stoplu araçlara istinaden normalde trafik ışıklarında kısa duraklamalarda vs motorun durması lazım. Böyle bir sorun yaşayan var mı ?
Düzenleyen V2008 - 21 Aralık 2023 Saat 02:05 |
|
by_bozkurt
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı by_bozkurt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Mesela klima AC açıkken devreye girmez,
AC kapalı, kalorifer HI ise yine girmez. HI'den birkaç derece düşürün mesela 26 derece yapın start stop devreye girer.
|
|
ctronle
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2023 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kılavuzdaki bilgide "koşullara göredir" diye belirtmiş bence fazla önemli değil kaldı ki start stopun faydası bile tartışılabilir benim aracımda da oluyor hata sildirdiğimde düzeliyor bir deneyin bence
bu arada ilk entrym bu :) herkese iyi forumlar aradığımızı bulabileceğimiz, fikir danışabileceğimiz ve en önemlisi bilgi aktarımı yapabileceğimiz güzel bir forum diye düşünüyorum saygılar
|
|
Shark26tr
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2023 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Shark26tr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
akünüz kullanım ömrünü tamamlamış depoladığı enerji miktarı belirli standartın altına düşünce start stop çalışmıyor araç durursa tekrar çalışmayabilir diye güvenlik amaçlı.değiştirin çalışır.Akü start stop sistemini çalıştırmamaya başlıyor. akü satan yerlere gidip aküyü ölçtürün zaten direk değiştirin derler start stop çalışmıyorsa
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |