|
Direksiyonun tam kırılması problemi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
samet29
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2023 Konum: Gümüşhane Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2023 Saat 23:41 |
Herkese merhaba,
Bu ayın başında 2023 model yeni makyajlı 1.2 puretech benzinli ve otomatik Peugeot 2008 satın aldım. Aracımdan son derece memnunum fakat son bir iki gündür bir problemi fark ettim ve neyin sebep olmuş olabileceği hakkında bilgi almak için buraya yazmak istedim. Direksiyonu tam sağa kırıp ileri veya geri yönde hareket ettiğimde araç sanki bir-iki santimlik bir şeyin üstünden geçiyor gibi oluyor. Bu özellikle yavaş hareket ettiğimde çok bariz bir şekilde anlaşılıyor. Tam sola kırdığımda bu problemle karşılaşmıyorum. Nedeni sizce ne olabilir? İnternette arattığımda sağa/sola tam kırma halinde çıkan seslere değinilmiş ama ya hiç kimse böyle bir problemle karşılaşmadı ya da bu problemle karşılaşan herkes bunun neden kaynaklandığını bildiği için sorma ihtiyacı hissetmedi. Problemle ilgili görüşlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. Saygılarımla, Samet
|
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
2023ü de aynı 2003ü de demek ki.. Benim araba da sağa tam kırdığımda hareket edince bazen dediğiniz gibi küçük bir taşın üstünden 1 2 kere geçer gibi tepki veriyor. Aksların mafsalları ile ilgili bir durum bu. Bende 10 yıldır bir sorun çıkmadı ama elimden geldiğince direksiyonu tam kırmıyorum.
|
|
Psa2008
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynı sorunu ben de fark ettim. Çözüm bulabildiniz mi acaba?
|
|
samet29
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2023 Konum: Gümüşhane Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Merhaba.
Bir süredir yoğun olduğum için ilgilenemedim ama muhtemelen en geç şubat ayı içinde servise götüreceğim aracı. Geri dönülemez bir hale gelmesin diye şimdilik tam kırmadan kullanmaya çalışıyorum. Servis sonrası burdan durum güncellemesi yapacağım.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |