|
peugeot 206 1.4 benzinli şakırtı sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
206oguz
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2023 Konum: Kastamonu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2023 Saat 15:25 |
Aracım Peugeot 206 x-desing 1.4 benzinli aracımda yaklaşık 6 aydır bir şakırdama problemiyle uğraşıyorum aracın yürümesinde çekişinde veya çalışmasında hiçbir sorun yok tekleme yok fakat gaza bastığımda veya yokuş çıkarken araba yüke bindiğinde bir şakırdama duyuyorum bazen aracı ilk marş bastığı zaman da bu sesi duyuyorum . katalizörü değiştirdim subapları kontrol ettirdim yağ bakımı ve bütün ağır bakımlarını yaptırdım fakat sorun çözülmedi
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aracı görmeden birşeyler söylemek zor hocam. şanzuman olabilir. akslar olabilir. kranta kol yatak ve ana yataklarda boşuk oluşmaya başlamış olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |