|
Akü Boşalması |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
burak5008
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2023 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı burak5008
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 28 Kasım 2023 Saat 22:06 |
Merhabalar. 8 ay önce 2011 model peugeot 5008 arac aldım. Aldıktan bir süre sonra akü problemi yaşamadım. Çok sorgulamadan ilk olarak akü değişti. Hatta aynı akü 3-4 haftada bir olmak üzere 4. kez değişti. Son olarak aldığım aküde de yine deşarj problemi yaşıyorum. Aracı sabah çalıştırıyorum. 2 km yol gidip kontağı kapattığımda 2. kez çalışmıyor. Sonra takviye yapmak zorunda kalıyorum. Durumun neden olduğunu çözemedim. Elektrikçi de akünün şarj olduğunu söylüyor. Böyle bir sorun yaşayan olduysa çözümü konusunda yardım rica ediyorum.
|
|
Bayer
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2019 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
alternatör ile bağlantılı bir sorun olabilir mi?
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam bir yerlerde sıkıntı var ya kısa devre var açıkcası iyi ustaya görtürüp baktırmak lazım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
burak5008
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2023 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı burak5008
|
Hocam komurlerinde degiştirttim ama yine sorun yaşamaya devam ediyorum. Neden oldugunu cozemedik.
|
|
burak5008
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı burak5008
|
Hocam komur degisiminde yaptik ama sorun cozulmedi. Neden oldugunu anlayamadik.
|
|
burak5008
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı burak5008
|
Aynen hocam denemeler ile nereden kaynakladigini cozemedim. İyi bir usta arastiriyorum. Tesekkurler.
|
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
Burak arızayı bulmak zor değil.. Oto elektrikçiyim diyenin bulabilmesi lazım.. Ben değilim mesela.. Ama ben bile en fazla 2 saatte bulurum kaçağın ya da arızanın nerde olduğunu..
|
|
burak5008
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı burak5008
|
Keske elektrikciyim diyen biraz kontrol etseydi belkide akuyu bile degistirmezdim. Sorunu bugun cozduk. Bir elektrik ustasina derdimi anlattim. İlk soyledigi kacak olcumu yapalim oldu. Yaptigi kontrolde kizdirici rolesinin ara ara takili kaldigini farketti. Takili kaldiginda 25 amper akim cektigini gordu. Roleyi degistirdik sorun cozuldu. İsin ustasini bulmak gercekten onemli.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |