|
Pejo 308 ön cam sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Craven
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2022 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2023 Saat 17:22 |
merhaba 2020 model Peugeot 308 araca sahibim. Geçenlerde dıştan camları silerken ön camın en alt bitiminde beyazlaşmalar gördüm. 2 silecek arasındaki bölgede. Aracın garantisi devam ettiği için servise götürdüm, camın değişmesi gerek denildi veya cam sökülüp yeri temizlenip yeniden takılacakmış. Bu işlem sırasında cam patlayabilirmiş. bir kaç yere daha gösterdim eski araçlardan bu sıkıntılar oluyor, sizinki erken başlamış. buna cam değişiminden başka çare yok ellemeyin denildi. Ben cam değiştirmek istemiyorum, camdaki bu problemin daha fazla ilerlemeden durdurulmasını istiyorum. Nedeni nedir, kesin bir şey diyen yok. Cam hava almış diyen var, cam su almış vs. diyen. yağmur giderlerininin tıkandığını diyen, ancak test ettim tıkanmamış, içeriyi de kontrol ettim nemli- ıslak değil.
|
|
Craven
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2022 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Craven
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Craven
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Craven
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar hocam bu tamamen üretimden kaynaklı bir durum camın değişmesi gerekiyor servis söküp temizleyip yeniden takması nedir. Garantili bir araca bu bence öncelikle peugeot merkez ile görüşüp başka bir yetkili servisle görüşün derim. Camın değişmesini çok sıkıntılı bir durum değil önemli olan düzğün bir işçilikle yapılması ve yetkili serviste değişeceği için ilerdede sizin için bir sıkıntı olmayacaktır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
İki camın arası uçlarından açılmaya başlamış gibi..
Benim 307de de başladı.. Ama ses sistemi taktıktan sonra..
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |