|
BENZİN ve GAZ |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
YKH
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2023 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2023 Saat 11:34 |
Arkadaşlar merhaba
Aranıza yeni katıldım yeni almış olduğum 307 1.6 benzin lpg'li aracımda hem benzinde hem lpgdeyken gaz yemiyor aracım belli bir hızın üzerine çıkmıyor gaz pedalına sonuna kadar basmama rağmen ve bu olay göstergelerdeki ( ! ) işareti çıkınca oluyor sadece ve her zaman çıkmıyor işaret çıkmaz ise araçta hiç bir problem yok tabiri caizse köpek gibi gidiyor. Ustaya götürdüm benzin pompası ve lpg filtresi değişti ikisinde de problem olduğunu söyledi değiştik PC'ye bağladığında gaz kelebeği olarak gösteriyor deneme amaçlı yeni sıfır bir kelebek taktık oda uymadı sanırım direk aynı hataya düştü çünkü bunun gibi bir problem yaşayan çözüme kavuşturan bir arkadaşımız var mıdır bilgi verirse çok sevinirim iyi günler dilerim. Hata görselini resim olarak ekleyemedim Ünlem işareti çıkınca bu problemi yaşıyorum sadece |
|
YKH
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |