![]() |
|
2000 Model 206 2.0 GTI P0341 Arıza !!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
KadirSever ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2023 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KadirSever
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2023 Saat 01:16 |
Selamun aleyküm aranıza yeni katildim Aracimda ki bazı sorunları sizlerle paylaşmak istiyorum
Aracım 2000 Model 2.0 GTI 1 Aracım: P0341 Arıza kodu veriyor ( Eksantrik mili konum sensörü devresinde kademe/verim ) Önemli bir arıza mi 2 Aracımda Yağ sıcaklığı iptal edilmiş bunu tekrar aktif etmek istiyorum fakat soketi bulamadim buyuk ihtimalle kesmişler tam olarak nereden geliyor ek kablo ile çözebilirmiyim ? 3 Teyp i açtığımda bazen parazit yapıyor bazen hiç yapmıyor ama yaptığı zaman aşırı rahatsiz ediyor 20 yapınca anca duyulmuyor gaza basıyorum ses çıkıyor fan çalışıyor ses çıkıyor parazitten bunun çözümü var mı ?
Düzenleyen KadirSever - 15 Ekim 2023 Saat 01:24 |
|
![]() |
|
KadirSever ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2023 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KadirSever
![]() ![]() ![]() ![]() |
Güncell
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aleyküm selam aramıza hoşgeldiniz.
1- soruna gelirse ya sensör bozuk yada soketler ve kablolarda sıkıntı var kardeşim. şimdilik sorun olmasa bile ilerde rolanti dengesizli stop etme gibi sorunlara yol açacaktır. kontrol ettirmekte fayda var. 2- dediğiniz gibi muhtemelen işi bilmeyen biri problemi çözemediği için iptal etmiş olabilir. soketi motor içinde tesisata sarılıp bantlanmış olabilir iyi bakmak lazım. 3- teyp orjinal değil sanırım yapılan işçilikte problem var kontrol ettirmek gerekiyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KadirSever
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aleykum selam Cok teşekkür ederim İzmir manisa balikkesir çevresinde sağlam usta var mı bu arızaları cozucek ozellikle ilk sorunu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |