|
307 hararet sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Oguzhant13
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2023 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Oguzhant13
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2023 Saat 14:03 |
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce 2004 1.4 hdi 307 250 binde aldım arabayı şehir dışından aldım otobana çıkıp yüklendim keyifli keyifli gidiyodum 160 170 kmh hızla 15 20 dk yürüttüm sonra gözüm hararete kaydı 105 civarı diye tahmin ediyorum 90dan sonraki çizginin biraz ilerisindeydi heöen yavaşladım ve durdum durur durmaz hafif ara gaz verdim 2 dk içinde 80 e kadar düştü sonra yola çıktım 120 km sabit hızla kendi şehrime geldim rampalarda 105 civarı düzde 100 civarı ışıklarda durduğumdada 80 civarı hararet oldu şehir içi kullanımda 85 i geömiyo ama yüklenince 105 leri hörüyo sizce bu değeler normal mi ustaya göstermeli miyim
|
|
Alisezer26
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2023 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Alisezer26
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Hocam bende aynı sorunu bugün yaşadım yolda 1ışık ilermeden hemen 80ne geliyor uzun yolda senin yaşadıgım sorunun aynısını yaşıyorum sebebini henüz bulamadım ve araç bazen çok boguluyo nedenini biliyomusun
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |