|
Pegout 306 Elektrik sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
TheSoonTurk
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2023 Konum: Antalya Manavga Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TheSoonTurk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2023 Saat 15:41 |
Öncelikle Selamın Aleyküm aranıza yeni katılmış bir 306 sahibiyim aracımda çözülemeyen bir elektrik problemi mevcut sürekli fan sigortası atıyor ne fan ne klima çalışıyor korna ayrıca sis farları aracı aldığımda yanmıyordu ne olduysa şimdi yanıyor ama sönmüyor inerken kutup başı söküyorum elektrik çiye gittim çözüm bulamadı beyinciye yolladı haftaya oraya gidip baktıracağım başına bu sorun gelen bu araçtan anlayanlar yardımcı olursa çok sevinirim hepinize iyi günler iyi sürüşler
|
|
ALLEX
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selamlar kardesim.
İstanbul avrupa yakasinda gaziosmanpaşa sanayide iyi bir oto elektrikci biliyorum. Bir arkadasimin aracinda bulunamayan sorunu hemen halletti. Bu arac benim eski aracim yani hakkinda uzun yillardir bilgi sahibi oldugumuz ve herkese ellettirmedigmiz icin arizadan baya bir dert cektik. Beyin falan dediler ama baska sebeplerden dolayi oldugunu bu oto elektrikci cozdu. Ulasirim dersen adres tarifi verebilirim.
|
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
Tgy34
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Aralık 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Başkan bana atsana adresi elektrikçinin benimde ufak tefek işler var
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |