|
Peugeot 406 2.0 SV Stop Etme Sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Denzel22
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2023 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2023 Saat 13:40 |
Herkese merhaba,
Foruma yeni üye oldum, yaklaşık 1 haftadan bu yana devam eden bir sorun var, Edirnede ikamet ediyorum ve bu araçtan anlayan hiçbir usta yok, 1 haftadır sanayide sürekli usta geziyorum ve tek söyledikleri arac 97 model olduğu için arıza tespit edebilmek için bağlanan soket eski ve tahmini olarak arıza bulamıyoruz oluyor. Soruna gelecek olursak; aracım 90-100 hararete çıkınca, yani 30-40 dk'lik kullanımdan sonra elektrik kesiyor ve birden seyir halinde iken stop ediyor. 30 dk gibi bir süre bekleyip motor soğuduğunda tekrar çalışıyor ve sorun yokmuş gibi devam ediyor. Ta ki tekrar hararet 100 görene kadar. Götürdüğüm motor ustaları sorunun elektriksel olduğunu belirtiyor ancak burada bulunan hiç bir elektrik elektronik ustası araca bakmıyor bile, sorunun kaynağı sizce ne olabilir ve önerebileceğiniz bir usta ya da servis mevcut mudur? Tesekkurler. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |